Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Stellwagen krijgt wildcard NK

Deelnemerslijst NK rond
Afgelopen woensdag (26 maart) is tijdens de topschaakvergadering meegedeeld dat Daniël Stellwagen de beschikbare vrije plaats heeft gekregen in het komende Nederlands Kampioenschap. Dat betekent dat Erik van den Doel, die momenteel een rating heeft van meer dan 2600 elo en afgelopen jaar deel uitmaakte van het Olympiadeteam, niet meedoet.
Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door Loek van Wely, Ivan Sokolov, Sergei Tiviakov, Sipke Ernst, Erwin l'Ami, Friso Nijboer, John van der Wiel, Ruud Janssen en Jop Delemarre. Het kampioenschap wordt gehouden van 24 juni t/m 5 juli in Leeuwarden.
---

Vacature administrateur

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond zoekt per 1 april 2003 voor zijn bondsbureau een

Administrateur V/M (32 uur)

De KNSB is een sportorganisatie waarbij circa 26.000 schakers zijn aangesloten. Op het bondsbureau vindt de administratie, voorbereiding en uitvoering van het bondsbeleid plaats. Het team bestaat uit 12 personen.
De administrateur is verantwoordelijk voor de financiële administratie van het bondsbureau en het postorderbedrijf (Stichting Bevordering Schaaksport) waaronder:


- het financiële beleid, begroting en jaarrekening
- de boekhouding (Exact Globe 2000) en BTW-aangiften
- periodieke rapportage aan directie en bestuur
- voorbereiding van de salarisadministratie
- subsidieaanvragen en -verantwoordingen.

Onder verantwoordelijkheid van de directeur van het bondsbureau werkt de administrateur nauw samen met de penningmeester van de KNSB.

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een doortastend persoon met ruime ervaring in een soortgelijke betrekking, die minimaal in het bezit is van het praktijkdiploma boekhouden of MBA. Ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking is noodzakelijk (Exact), evenals kennis van Excel.
Het betreft een functie voor 32 uur voor één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het bondsbureau is op dit moment gevestigd in Haarlem. De CAO-Sport is van toepassing. Belangstellenden wordt verzocht hun schriftelijke reactie, voorzien van CV, binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie te richten aan de directeur van het bondsbureau, dhr S. Gribling, Frans Halsplein 5, 2021 DL te Haarlem. Voor informatie kunt u eveneens bij hem terecht (023-5254025).


---

Deel: ' Stellwagen krijgt wildcard NK schaken '
Lees ook