ingezonden persbericht


persbericht - 12 februari 2010

stemmen 'de zwarte lijst' van start

radio 6 draait een week lang favoriete soul & jazz platen van de luisteraar

radio 6 presenteert voor de eerste maal 'de zwarte lijst'. de publieke zender kleurt een week lang 'gitzwart' met de favoriete soul- en jazzplaten van de luisteraars. in het ochtendprogramma the beat opent cobus bosscha op maandag 15 februari om 9.15 uur de stembus. vanaf dat moment stemmen luisteraars via radio6.nl op hun favoriete platen aan de hand van de uitgebreide keuzelijst, maar kunnen ook eigen suggesties aandragen. stemmen op voor 'de zwarte lijst' kan tot en met vrijdag 5 maart.

de zwarte lijst
radio 6 kleurt van maandag 8 tot en met vrijdag 12 maart tussen 07.00 en 19.00 uur een week lang diep zwart. soul & jazz liefhebbers halen deze week hun hart op want radio 6 draait dan alleen muziek met een zwarte ziel van miles davis en chet baker tot billie holiday, amy winehouse en adele.

radio 6
radio 6 is de soul & jazz radiozender van nederland. op de radio 6 hoor je soul & jazz van north sea festival tot het bimhuis. op de website radio6.nl treffen programmamakers en luisteraars elkaar. met info over de programma's, muziek, actuele festivals, video, on demand opnames, blogs, recensies en achtergronden. radio 6 is in heel nederland te beluisteren op de kabel, via internet en mobiele telefoon bel gratis telefoonnummer 0800 - 026 26 66 voor informatie over de kabelfrequentie.

voor meer informatie: www.radio6.nl

Deel: ' Stemmen 'De Zwarte Lijst' van start '


Lees ook