projectlijst9.nl gemeente verkiezingen Haren GN


Lijst 9 laat u ook na de verkiezingen veilig digitaal stemmen op alle belangrijke agendapunten in de gemeenteraad Haren(GN).

Haren GN, 20140206 -- Stemmen doet u met een veilige bankoverschrijving. Lijst 9 telt deze stemmen en deze uitslag is altijd de stem van Lijst 9 in de gemeenteraad.

Stem Lijst 9

Lijst 9 laat u ook na de verkiezingen veilig digitaal stemmen op alle belangrijke agendapunten in de gemeenteraad Haren(GN).

Bent u ook klaar met al die verrassingen die de politiek u brengt? Geef u stem dan toch ook niet voor 4 jaar af aan een andere partij. Houd uw stem!

Lijst 9 laat u uw stem houden en zo controleert u ook de gemeenteraad ook na 2014. Met lijst 9 heeft u een echte stem in komende bouwprojecten en fusies. U confronteert de gemeenteraad met de betrouwbare volkstellingen.

Stemmen doet u met een veilige bankoverschrijving. Lijst 9 telt deze stemmen en deze uitslag is altijd de stem van Lijst 9 in de gemeenteraad.

Een simpel & veilig systeem, want het werkt via uw bank. Als u 1 cent overboekt op Lijst 9 stemt u " ja" en als u 2 cent overboekt stemt u "nee". Het agendapunt van raadsvergadering schrijft u in het vakje van de bankoverboeking. Vertrouwder dan stemmen via de bank kan niet. U mag ook u email noteren, dan mailen we u na. Lijst 9 laat zich controleren en waarborgt privacy. Lijst 9 is de enige echte directe volksvertegenwoordiger die doet wat u vraagt. Iedere volksvertegenwoordiger zou zo de mening van het volk snel en transparant kunnen vragen en verantwoording af leggen. Lijst 9 doet het, een wereldwijde primeur voor Haren. Stem daarom lijst 9, want de politieke mening van raadslid van lijst 9 is niet van belang, lijst 9 telt!

Met projectlijst9.nl begint de digitale revolutie wederom in Haren!

Doe mee: Kom 7 februari om 11.00 uur voor het Gemeentehuis Haren (mail even). Wat hulp bij deze digitale revolutie kan ik wel gebruiken. Er zijn nog enkele steunverklaringen nodig. Doe mee met dit revolutionaire platform waar voor iedere mening plaats is. We hebben het bij lijst 9 niet over politiek, dat laten we aan de burger over. Projectlijstnegen.nl telt voor de burgers !


Zoekwoorden:

Deel: ' Stemmen per bankoverschrijving bij gemeenteraadsverkiezingen Haren '


Lees ook