Persbericht

StepStone werkt samen met Planet Internet

Leiden, 24 juni 2002 - StepStone, Europa's online Carrière & HR Service, biedt vanaf nu haar diensten ook aan via Planet Internet. Op Career Planet (www.planet.nl/career) kunnen bezoekers informatie inwinnen over carrière en solliciteren. Ook kunnen werkzoekenden en werkbiedenden hun gegevens achterlaten en zoeken in de database. Deze dienst wordt door Planet Internet in samenwerking met StepStone en LOI aangeboden.

Steeds meer mensen gebruiken internet voor het vinden van een baan en het uitstippelen van hun loopbaan. Career Planet heeft in StepStone de eerste partner gevonden om werknemers met werkgevers in contact te brengen. StepStone kan bezoekers nu niet alleen op haar eigen site www.stepstone.nl maar ook via de carrièresite van Planet Internet bereiken en informeren.

Bezoekers kunnen op www.planet.nl/career informatie krijgen over bijvoorbeeld 'succesvol solliciteren', opleidingen en uiteraard vacatures. Ook kan men een salarisindicatie opvragen. De vacatures op Career Planet worden geleverd door verschillende online partners, waarvan StepStone de eerste is. Iemand met interesse in een vacature wordt direct doorgelinkt naar de website van de partner.

Over StepStone

Deel: ' StepStone werkt samen met Planet Internet '
Lees ook