Sterke groei 06 Software, Computers & Solutions zet zich door; uitbreiding naar 150 medewerkers

Verhuizing naar nieuw kantoor in Amstelveen

Amstelveen, 28 juni 2002 - 06 Software, Computers & Solutions breidt haar verkoopteam en andere afdelingen uit naar 150 personeelsleden. Om deze aanzienlijke toename in het aantal medewerkers te kunnen realiseren, heeft het bedrijf zijn oude pand aan de Alpen Rondweg te Amstelveen ingeruild voor een nieuw onderkomen op Kalkbranderij 2 in Amstelveen. Dit nieuwe kantoorpand is drie maal zo groot als het oude kantoor. De verhuizing was noodzakelijk om het verkoopteam te kunnen uitbreiden en om het huidige groeipercentage van 25-30% ook de komende jaren voort te kunnen zetten.

"Door de continu toenemende vraag vanuit de markt hebben we voortdurend nieuwe, enthousiaste mensen nodig. Gemotiveerde mensen met ambitie, die niet bang zijn voor het vaststellen van targets en die op zoek zijn naar een baan met vele carrièremogelijkheden," zegt Eddy Gans, directeur van 06 Software, Computers & Solutions. "Dit nieuwe kantoor verschaft ons de mogelijkheid om direct ons team te vergroten, waarbij er tevens nog voldoende ruimte is voor toekomstige uitbreidingen."

Op donderdag 20 juni j.l. organiseerde 06 Software in Amstelveen een Career Event, waar geïnteresseerden vrijblijvend kennis konden maken met de onderneming en de mensen daarachter. Ruim 30 bezoekers lieten zich informeren over de mogelijkheden die 06 Software te bieden heeft en de reacties waren positief.

"Ik heb hier echt een uitstekende en gezellige sfeer geproefd. Iedereen gaat open en gemakkelijk met elkaar om en tegelijkertijd word je gestimuleerd en gesteund bij het halen van je targets," aldus een van de bezoekers.

Deel: ' Sterke groei 06 Software, Computers & Solutions zet zich door '
Lees ook