SWETS EN ZEITLINGER NV

Sterke groei resultaat Koninklijke Swets & Zeitlinger

Lisse, 5 februari, 2003

STERKE GROEI RESULTAAT KONINKLIJKE SWETS & ZEITLINGER

Plan tot verkoop onderneming stopgezet

Gezien het huidige slechte economische klimaat hebben de aandeelhouders van Koninklijke Swets & Zeitlinger Holding N.V. in overleg met de directie besloten het verkoopproces van de onderneming, dat al geruime tijd loopt, stop te zetten. De Raad van Commissarissen en directie onderschrijven dit besluit. De ambitie en strategie van de onderneming blijven ongewijzigd.

De directie van Koninklijke Swets & Zeitlinger Holding N.V. spreekt de
verwachting uit, dat over het jaar 2002 een omzetstijging van ruim 4% en een groei van de nettowinst van ruim 30% ten opzichte van 2001 kan worden gerapporteerd. De definitieve cijfers over 2002 zullen op 13 juni 2003 worden gepubliceerd.

Profiel Swets & Zeitlinger Holding
Koninklijke Swets & Zeitlinger is een wereldwijd opererend uitgeef- en informatieconcern met circa 1.200 medewerkers in 21 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lisse. Swets & Zeitlinger is .s werelds grootste distributeur en service provider van wetenschappelijke en professionele informatie. Het concern richt zich met haar diensten op de academische markt en op de markt voor bedrijven. De dienstverlening van Swets & Zeitlinger omvat het aanbieden en managen van zowel print als elektronische informatie voor professionele klanten. Deze activiteiten zijn ondergebracht in zes divisies: Extenza, Swets Backsets Service, Swets Blackwell, Swets Farrington Document Systems, Swets Test Publishers en Swets & Zeitlinger Publishers.

Zoekwoorden:

Deel: ' Sterke groei resultaat Koninklijke Swets & Zeitlinger '
Lees ook