P E R S B E R I C H T

STERKE SEIZOENSAFSLUITING VOOR TRIUM TEAM LEXUS

Zandvoort, 7 oktober 2001 De afsluitende races van het Libertel-Vodafone DTCC zijn goed verlopen voor TRIUM Team Lexus. In de beide races eindigde Paul van Splunteren net buiten het podium met twee mooie vierde plaatsen.

De twaalfde en dertiende race van het Libertel-Vodafone DTCC, verreden tijdens de Finaleraces op Circuit Park Zandvoort, vormden de afsluiting van het seizoen van de nationale toerwagenklasse.

Voorafgaande aan de Finaleraces maakte TRIUM Team Lexus weer de nodige progressie. "We hebben flinke vooruitgang geboekt op het gebied van het differentieel", vertelde preparateur Peter van Erp van Cavallino Engineering.

In de eerste kwalificatietraining stelden Tim Coronel en Paul van Splunteren de zesde en zevende startpositie voor de eerste race op zondag veilig. De beide coureurs kwamen een seconde tekort op trainingssnelste Tom Coronel. "In mijn snelste ronde maakte ik een foutje, ik had dus verder naar voren kunnen staan op de startopstelling. We zitten er als team dus goed bij", aldus Tim Coronel.

De tweede tijdtraining leverde de zevende (Tim) en achtste startplaats op voor de rijders van TRIUM Team Lexus. Ook dit keer had er meer ingezeten. "Ik had problemen met het gedrag van mijn Lexus bij het aanremmen voor bochten", vertelde Tim. "Desondanks is het verschil met de snelste in de training niet meer dan een ruime seconde." Paul van Splunteren reed in slechts vijf ronden de achtste tijd.
---

Deel: ' Sterke seizoensafsluiting voor Trium Team Lexus '
Lees ook