Sterkmetvoeding biedt nieuwe kansen


Succesformule nu voor iedereen toegankelijk

LEIDEN/UTRECHT, 50 Plusbeurs, 20130913 -- Vanaf dinsdag 17 september kan iedereen de succesformule van sterkmetvoeding ervaren. Door het invullen van een voedingsdagboek wordt direct zichtbaar waar winst te behalen valt. Succes verzekerd, geen gevoel van dieet, alleen wijzigingen die passen bij de eigen voorkeur kunnen worden aangepakt. Hetzelfde geldt voor het activiteiten dagboek wat bijgehouden kan worden. Maar Sterkmetvoeding biedt meer dan alleen maar inzicht. De handreikingen die geboden worden om de leefstijl op maat aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren vormen dé manier om de leefstijl te verbeteren en zich blijvend fitter en vitaler te voelen.

Geheel nieuw is de gekoppelde APP op de mobiele telefoon.  Altijd uw dagboek bij de hand, zodat direct vastgelegd kan worden wat u gegeten hebt. U heeft dus het gemak van het direct invullen onderweg op de APP met het comfort  van het bekijken van de resultaten op uw PC of tablet. Vanuit de ingevulde dagboeken worden rapporten getoond die laten zien wat u gegeten hebt en wat er verbeterd kan worden. Het inzicht stimuleert kleine zelfgekozen stapjes te nemen die passend zijn bij de persoonlijke omstandigheden. Hiermee houdt u zelf de regie.

Sterkmetvoeding kan zelfstandig worden gebruikt. Maar als u extra ondersteuning wilt, dan biedt sterkmetvoeding die mogelijkheid ook.  Bij vragen als “Hoe eet  ik minder zout?” of “Welke wijziging in mijn voedingspatroon heeft het meeste effect op mijn gezondheid?” geven de diëtisten van de diëtistenpraktijk HRC in Rotterdam u graag antwoord. Zij geven online individuele, persoonlijke adviezen op basis van uw ingevulde dagboeken: zonder enige verplichting voor langdurige begeleiding. 

Voeding is voor iedereen belangrijk. Gezond oud worden ook. Het ouder worden gaat echter samen met meer lichamelijke klachten. Passende voeding kan dit voorkomen of uitstellen. Sterkmetvoeding helpt u daarbij. Het gemak van een APP met de uitgebreidheid van het programma op de PC/laptop of tablet maakt dat u de succesformule van sterkmetvoeding kunt ervaren. Als introductie bieden wij u  tijdens de 50Plusbeurs een eenmalige kennismakingskorting van meer dan 50% aan bij een directe aanschaf van een abonnement.

Graag ontmoeten wij u in de Sterkmetvoeding stand op de 50Plusbeurs in hal 11, gang C standnummer 2.


Deel: ' Sterkmetvoeding biedt nieuwe kansen - 50Plusbeurs '
Lees ook