Ingezonden persbericht

Sterling Commerce benoemt Bob Bogaard tot Account Manager

Amsterdam, 18 september 2001 - Sterling Commerce, een dochteronderneming van SBC Communications (NYSE: SBC), heeft Bob Bogaard benoemd tot Account Manager voor Nederland. In zijn nieuwe functie is Bogaard verantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten en het relatiebeheer van bestaande klanten.

Bob Bogaard werkte eerder in verschillende commerciële functies bij ICT-bedrijven. Zo was hij Business Development Manager en International Account Manager bij Intel Benelux. Bij IBM Nederland was hij Account Manager en Dealer Account Manager. Bij ABN AMRO Bank maakte Bogaard deel uit van de Werkgroep Chipknip, die verantwoordelijk was voor de landelijke introductie van de Chipknip.

Bob Bogaard rondde in 1996 zijn opleiding Bedrijfseconomie af aan de Hogeschool Amsterdam.

Sterling Commerce
Sterling Commerce, een volledig dochteronderneming van SBC Communciations (NYSE: SBC), is toonaangevend in business-to-business-integratie. Het bedrijf biedt een brede reeks van integratiesoftware en services voor Global 5000-bedrijven, hun klanten, leveranciers en partners. Op basis van meer dan 25 jaar ervaring in tal van industrieën biedt Sterling Commerce ruime expertise en verschillende integratieoplossingen en services voor het faciliteren, beheren en ondersteunen van elektronische informatie-uitwisseling binnen en buiten de organisatie. Wereldwijd vertrouwen meer dan 50.000 bedrijven op Sterling Commerce bij de integratie van complexe technologische- en bedrijfsprocessen die kostenreductie, hogere marges, snellere productiecycli en betere klanttevredenheid tot doel hebben. Meer informatie is beschikbaar op www.sterlingcommerce.nl.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:

Sterling Commerce
Brian Njo
Tel.: 020 - 560 57 24
Fax: 020 - 560 56 50
E-mail: brian_njo@stercomm.com

Lammers van Toorenburg PR
Cas Heuvelmans
Tel.: 030 - 656 50 70
Fax: 030 - 656 54 73
E-mail: cas@lvtpr.nl

Deel: ' Sterling Commerce benoemt Bob Bogaard tot Account Manager NL '
Lees ook