TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-11-2012

Televisie
Sterren.nl presenteert: Jannes live in Rotterdam
Uitzending zaterdag 10 november
Nederland 1 - 14.10 uur

Sterren.nl Radio
Zaterdag 10 en zondag 11 november
21.00 uur

STERREN.NL PRESENTEERT: JANNES LIVE IN AHOY

Het gaat goed met Jannes. Nadat zijn laatste album 'Op Volle Kracht' op nummer 1 binnenkwam in de Nederlandse album charts behaalde de uit Drenthe afkomstige zanger opnieuw een indrukwekkende mijlpaal dit jaar: de sympathieke zanger gaf een concert in een uitverkocht Ahoy. Hiermee ging een droom van de volkszanger in vervulling. Een enthousiaste Jannes: 'Ik ben zo ontzettend trots dat mijn publiek samen met mij mijn droom uit kon laten komen in een compleet uitverkocht Ahoy. Het is een spektakel van jewelste geworden'.

Onder begeleiding van een zestienkoppige live band bracht Jannes ten overstaan van 14.000 fans zijn grootste hits ten gehore. Nummers als: 'Mijn Naam is Jannes', 'Zwevend Naar Geluk' en 'Ietsie Pietsie' werden door de fans luidkeels meegezongen. Ook waren enkele muzikale collega's te gast, onder wie: George Baker, Koos Alberts, Sieneke, Grad Damen, Willem Barth en Stef Ekkel.

De TROS zendt op zaterdag 10 november een registratie van het concert uit op Nederland 1. Ook is het concert op zaterdag 10 en zondag 11 november te horen op Sterren.nl Radio. Daarnaast besteedt Sterren.nl de hele week aandacht aan de Drentse volkzanger; Grad Damen maakte een backstage verslag van het concert, de nieuwe single 'De Hele Nacht Aan Jou Gedacht' is de Paradeplaat van deze week én de website biedt een uniek inkijkje in het leven van Jannes in de achtdelige docusoap 'Jannes op weg naar Ahoy'.

www.sterren.nl

Deel: ' Sterren.nl presenteert Jannes live in Rotterdam '




Lees ook