Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Voor de wereldwijde markt

Steve Jobs opent Apple Expo 2001

Brussel/Bunnik, 21 augustus 2001 * Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat Steve Jobs, CEO van Apple, de Apple Expo 2001 zal openen met een keynote op woensdag 26 september om 10.00 uur in het Palais des Congres in Parijs. Apple Expo 2001 wordt van 26 tot en met 30 september gehouden in de Paris Expo in Porte de Versailles.

"Mijn keynote zal vooral gaan over Mac OS X versie 10.1, de supersnelle nieuwe versie van Mac OS X, en over het revolutionaire nieuwe programma iDVD 2, waarmee gebruikers zelf dvd's kunnen maken die kunnen worden afgespeeld op standaard-dvd-spelers", aldus Steve Jobs. "Apple heeft dit jaar diverse prachtige producten op de markt gezet. Daarom wordt in Parijs geen nieuwe apparatuur geïntroduceerd."

Meer informatie over Apple Expo 2001 kunt u vinden op www.apple.com/nl/hotnews of www.apple.com/benl/hotnews.

Apple Computer, Inc. gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en Internet-producten.

Contactpersoon voor de pers:
Eveline Riedijk
Marketing Communications & Public Relations Manager Nederland Apple Nederland
Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik
Tel.:+31 (0)30 - 659 39 00
Fax: +31 (0)30 - 659 38 50
E-mail: riedijk.e@euro.apple.com

Apple, het Apple logo, Macintosh en Mac OS zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Apple. Alle andere merknamen die worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars en worden bij deze erkend.

Deel: ' Steve Jobs opent Apple Expo 2001 in Parijs '
Lees ook