Stichting Intermobiel maakt 2e ambassadeur bekend

Intermobiel op de support en balance beurs in Utrecht voor meer naamsbekendheid

UTRECHT, 20060419 -- Op vrijdag 21 april zal op de support en balance beurs in de jaarbeurs in Utrecht de 2e ambassadeur van Stichting Intermobiel bekend worden gemaakt. Dit vindt plaats om 14.15 uur op de Intermobiel stand. Hal 9 standnummer 09B034.


Stichting Intermobiel is echt trots dat zij een topper als Christijan Albers als ambassadeur hebben. www.intermobiel.com staat steeds meer in de spotlights. Daarom zochten ze er een collega bij voor Christijan. 'Na veel sollicitaties en overleg hebben we eindelijk een geschikte kandidaat gevonden. Prettig gestoord is hij wel, maar zeker is dat hij 200% achter Stichting Intermobiel staat en daar gaat het om. We zijn dus erg blij met deze aanwinst', aldus voorzitter Veroni Steentjes

De nieuwe ambassadeur zal via het spraakchatten contact hebben met lotgenoten van Stichting Intermobiel. Zo betrekken we jongeren met een handicap die het huis niet uitkunnen meteen bij dit evenement.

Naast deze ambassadeurs wordt Stichting Intermobiel ook ondersteund door andere BN'ers als: Di-rect, Camiel Eurlings, Manuëla Kemp, Karin Spaink en anderen.

Over Stichting Intermobiel
www.intermobiel.com is een digitale ontmoetingsplaats voor jongeren die door een chronische ziekte of handicap aan huis of bed gekluisterd zijn. Deze jongeren raken makkelijk in een sociaal en maatschappelijk isolement. Stichting Intermobiel maakt het mogelijk om via internet in contact te komen met lotgenoten die weten wat het is om de hele dag naar dezelfde muren te kijken. Ook kan kennis uitgewisseld worden, zodat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Daarnaast zet Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor ligrolstoelen, brancards en bedden.

Deel: ' Stichting Intermobiel maakt 2e ambassadeur bekend '
Lees ook