De Stichting Sponsor World 2000 geeft eenieder de kans om zich tot 01 januari 2000 kosteloos in te schrijven, op internet, voor algemene sponsoring.
 
De formule van Sponsor World 2000 is uniek te noemen. Een Data-Base van aanvragers, die op 01 januari 2000 wordt geopend, zal een nieuw tijdperk inluiden van sponsoring. Nu zal een aanvrager van sponsorgelden zelf tijd, geld en energie moeten steken in werving. In het nieuwe millennium zal er gelijkwaardigheid zijn. Een aanvrager van sponsorgelden zal zich niet meer miskend voelen na een afwijzing. sterker, een afwijzing is vanaf 2000 niet meer van toepassing.
 
In het nieuwe millennium kan een sponsor, kosteloos, shoppen in het shopbestand van Sponsor World 2000. Vanaf 01 januari 2000 zal alleen de aanvrager 100 EURO'S per jaar in moeten brengen, tot die tijd is de inschrijving, voor het gehele jaar 2000, gratis.  

 
De sponsoring kan van verschillende aard zijn. U
heeft een idee maar ziet met geen mogelijkheid uw idee financieel te onderbouwen. Sponsor World zoekt specialisten. U heeft een garage vol met dekens staan voor een rampgebied en u wilt dit zo spoedig mogelijk ter plaatse hebben. Sponsorworld zoekt vervoer. etc.
 
Sponsoring hoeft dus niet altijd te gebeuren
voor de 'grote' sportjongens/ sportdame's/ sportclubs. Er staan b.v., naar onze mening, genoeg reclameborden langs de sportvelden. In het volgende millennium is 'het volk' aan de beurt en 'het volk' cq de consument zal zijn multinational afrekenen op zijn sociale bijdrage.
 
Maarten Oomen 0347 322 503  Bezoek: www.sponsorworld.nl  

Deel: ' Stichting Sponsor World 2000 Sponsoring via Internet '
Lees ook