StockFood & PhotoCuisine zijn partners


's werelds twee leidende Food Footografie agentschappen zijn partners

Haarlem, 20160222 -- StockFood en PhotoCuisine, ’s werelds twee grootste agentschappen voor Food fotografie, hebben het afgelopen jaar een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst getekend. De twee bedrijven, alom bekend en erkend als marktleider in high-end culinaire fotografie, hebben hun krachten gebundeld. Hiermee is het het grootste agentschap op het gebied van culinaire fotografie.

Conform de overeenkomst zal PhotoCuisine, gevestigd in Parijs, de exclusieve vertegenwoordiger zijn van beide collecties in Frankrijk.

StockFood, met het hoofdkantoor in München, zal door deze samenwerking de collectie van PhotoCuisine wereldwijd vertegenwoordigen. Dit betekent dat wij, BeeldigBeeld als exclusief vertegenwoordiger van StockFood in Nederland, de PhotoCuisine collectie ook exclusief in Nederland zullen vertegenwoordigen.

De PhotoCuisine collectie, met een sterke focus op de Franse keuken en stijl, is een zeer goede aanvulling op het huidige aanbod van StockFood. Beide bureaus zijn vooral bekend voor het leveren van exclusieve Rights Managed beelden. Het gecombineerde aanbod geeft iedereen toegang tot meer dan 700.000 premium beelden die gemaakt zijn door een groot aantal bekroonde Food fotografen en elke maand worden er > 2.000 nieuwe beelden toegevoegd. Daarnaast is er toegang tot duizenden Food Features (complete producties van beeld en recept), reportages, video’s én de bijbehorende recepten. 

De samenwerking tussen StockFood en PhotoCuisine kan worden beschouwd als een krachtige boodschap van eenheid binnen de sterk concurrerende stock industrie. Beide bedrijven zijn particulier bezit en blijven volledig onafhankelijk. Het blijven ook aparte merken en ze behouden hun eigen websites. Bezoek www.stockfood.nl en www.photocuisine.nl en laat je verleiden door de duizenden indrukwekkende Food beelden.

De samenwerking is een creatieve bijdrage voor gebruikers van Food beelden in de media, marketing en reclame. Alle beelden zijn beschikbaar voor redactioneel en commercieel gebruik.

BeeldigBeeld is vanaf heden de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van de volgende collecties: StockFoodPhotoCuisine,living4mediaseasons.agency en PeopleImages. Kortom: heb je Food en/of Lifestyle beeld nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wil je meer weten? Of ben je op zoek naar beeld? Neem dan contact met ons op!


Deel: ' StockFood & PhotoCuisine zijn partners '
Lees ook