Ingezonden persberichtHilversum, 28 mei 2004

Stoneroos genomineerd voor Europrix.nl 2004

Donderdag 27 mei werden in het Olympisch Stadion in Amsterdam de nominaties bekend gemaakt voor de Europrix.nl prijzen. De interactieve tv uitzendingen en de website van NCRV's Willem Wever zijn genomineerd in de categorie Kennis, Ontdekking en Cultuur. Het is de derde nominatie dit jaar die Stoneroos met dit concept in de wacht weet te slepen.

Het interactieve televisie concept van Willem Wever is de eerste programmaserie, die gebruik maakt van de Stoneroos iTV redactietool. Met behulp van deze tool kan de redactie eenvoudig interactieve content meesturen met het TV signaal. Extra informatie, een quiz en spellen zijn de belangrijkste extra's die door bezitters van de set-top box ontvangen kan worden.

In september 2004 gaat een nieuwe serie reeks Willem Wever van start, de interactieve content is dan te ontvangen door set-top box bezitters in de regio Rotterdam. De Willem Wever iTV spellen zijn in de Gamesportal van UPC nog tot het einde van dit jaar te spelen.

De Award uitreiking zal plaatsvinden op 1 juli aanstaande. Meer informatie over het interactieve tv-concept van Willem Wever en de iTV redactietool vindt u in ons portfolio op www.stoneroos.nl. Meer informatie over de prijs staat op www.europrix.nl. -----------------------
Postadres:
Postbus 129, 1200 AC, Hilversum

Bezoekadres:
Media Park, Studiocentrum
Sumatralaan 45, Hilversum

Telefoon: +31 (0)35 628 47 22
Telefax: +31 (0)35 623 43 93

E-mail: stoneroos@stoneroos.nl
Web: http://www.stoneroos.nl

---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' Stoneroos genomineerd voor Europrix.nl 2004 '
Lees ook