Ingezonden persbericht

Stoomcabines of Stoom/douchecabines nu zelf te ontwerpen

WESTKNOLLENDAM, 20050713 -- Stoomcabines en stoom/douchecabines zijn hot. Daarom zoekt iedereen manieren om z'n meest ideale cabine in de badkamer of relaxruimte te integreren. Het aanbod stoom/douchecabines en stoombaden is de laatste jaren explosief gestegen. Naast onderscheidt in uitstraling en functionaliteit is ook design erg belangrijk. Wie het ontwerp geheel zelf in de hand wenst te houden maakt zelf het ideale stoombad. Wanden en zitjes worden betegeld en integreren perfect in de badkamer.


Om een stoombad te maken is de stoomtechniek natuurlijk het belangrijkste element. Daarom biedt Pharo voor die situaties nu ook de losse stoomcomponenten aan. Deze zijn leverbaar in 3,3 en 4,0kW. Hiermee kan, afhankelijk van de situatie, een eenpersoons stoomcabine van ongeveer 125x125 gecreëerd worden. De stoomcomponenten worden geleverd met digitale bediening en geurstofdispenser. Tegen meerprijs kan ook gekozen worden voor automatische geurstofdosering.

Wanneer stoom alleen niet voldoende is, kan het stoomcomponent uitgebreid worden met een douchezuil waarop 6 zijdouches en een handdouche geïntegreerd zijn. Optioneel is hierbij nog een waterval te bestellen en kan een aansluiting met een dakdouche gerealiseerd worden.

Een eigen kleine stoomcabine is dus realiseerbaar. De onderdelen hiervoor zijn leverbaar, het ontwerpen kan beginnen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Stoomcabines of Stoom/douchecabines nu zelf te ontwerpen '
Lees ook