'Stop Kindermisbruik' inspiratiebron seminar 'Inspirerend Leiderschap'


BREUKELEN, 20100813 -- Finalisten van de FD Career Challenge 2010 hebben besloten de handen ineen te slaan en organiseren een seminar `Inspirerend Leiderschap' op Business Universiteit Nyenrode op 9 september 2010. De baten van dit seminar komen volledig ten goede aan het goede doel Stop Kindermisbruik. Dit seminar geeft senior managers, directieleden en ondernemers de kans zich te laten inspireren door visies van gerenommeerde sprekers, de praktijk van `light leadership' n de idealen van Stop Kindermisbruik.

Vijftig finalisten van de FD Career Challenge zaten begin 2010 in de race om een vooraanstaande MBA opleiding, ter waarde van 50.000 euro, te winnen aan de Nyenrode Business Universiteit. Onder hen dong ook Marc de Jong Luneau mee naar deze prestigieuze prijs. Daarmee had hij echter andere plannen: "In de voorbereiding op de finale van de FD Career Challenge zei ik tegen mezelf: Okee, een Nyenrode MBA is misschien een life changing experience, maar 50.000 euro is wel veel voor n leven. Dus als ik win, dan veil ik die MBA en geef ik het geld aan een goed doel."

Hoewel Marc de Jong Luneau niet de hoofdprijs won, besloten hij en andere initiatiefnemers op geheel eigen wijze een "life changing experience" te creren. Het thema van FD Career Challenge 2010 was Leiderschap. Vanuit die optiek komt de gedachte om met een groep finalisten persoonlijk leiderschap aan te wenden en zo in een nieuwe challenge een bedrag van 50.000 euro bij elkaar te krijgen. Ditmaal niet voor een opleiding, maar voor een goed doel. Middel is het seminar waarin `Inspirerend Leiderschap' centraal staat.

Deelname aan het seminar `Inspirerend Leiderschap' levert niet alleen waardevolle kennis, vaardigheden en nieuwe contacten op, maar is ook een investering in het leven van meisjes in Azie. De opbrengst gaat namelijk voor honderd procent naar Stichting Stop Kindermisbruik. Kaarten voor deze investering kosten 300 euro all in. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar inspirerend@fd.nl. Meer informatie over het programma is te vinden op www.stopkindermisbruik.nl en www.fd.nl/fdchallenge/nieuws

Over Stop Kindermisbruik
In Azi worden elke dag tienduizenden meisjes gedwongen tot prostitutie. Stop Kindermisbruik bevrijdt deze meisjes en geeft ze een toekomst. Naast het bevrijden en re-integreren van de misbruikte meisjes, geeft Stop Kindermisbruik voorlichting. Zowel in Azi, als in Nederland. Initiatiefnemers van de stichting zijn Yolanthe Sneijder Cabau (tevens ambassadrice) en Arjan Erkel. John en Vivian Ewbank zijn ambassadeurs.


Deel: ' 'Stop Kindermisbruik' inspiratiebron seminar 'Inspirerend Leiderschap' '
Lees ook