Ingezonden persbericht

Persbericht

TT Circuit Assen, 19 februari 2003

STORMLOOP OP INSCHRIJVINGEN LANDELIJKE MOTORDAGEN OP TT CIRCUIT ASSEN

RIJDEN, FUN, DEMO S EN RONDLEIDINGEN

30 APRIL (woensdag) en 1 MEI (donderdag)

Het TT Circuit Assen organiseert voor de 13e keer de Landelijke Motordag, die op veler verzoek net als afgelopen jaar wordt verreden over een 2-tal dagen: namelijk op de traditionele Koninginnedag (woensdag 30 april) en de Dag van de Arbeid (donderdag 1 mei), die voor veel motorliefhebbers ook als vrije dag geldt. Twee unieke circuitdagen voor motorrijdend Nederland.

De Landelijke Motordag(en) zijn niet alleen een festijn voor de motorrijders. Op Koninginnedag zijn er in het paddock tal van demonstraties te zien en kan je deelnemen aan diverse fun-activiteiten. Ook kan je een gratis rondleiding krijgen door de anders hermetisch afgesloten gebouwen in het paddock. Hoofdmoot vormt voor vele motorbezitters de mogelijkheid om met je eigen motorfiets op het snelle asfalt van het beroemde Grand Prix-circuit te rijden.

Sterrijden en Toerrijden

Tijdens het circuitrijden wordt u onder deskundige begeleiding van marshals de fijne kneepjes van het rijden op het TT Circuit Assen geleerd. De echte snelheidsliefhebbers kunnen hun tijd en gemiddelde snelheid laten registreren en krijgen een transponder op hun motor voor de tijdopname. Een te gekke manier om onderling met vrienden of collega s je rondetijden te vergelijken. Heb je interesse in je eigen snelste rondetijd op het TT Circuit Assen, schrijf je dan in voor het Sterrijden, voor een Certificaat. De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd maar wel eens lekker schuin door de befaamde bochten willen scheuren, kunnen deelnemen aan het Toerrijden op het TT Circuit Assen. Voor iedere deelnemers is er ook een leuke herinnering.

Geïnteresseerde motorrijders die zeker willen zijn van een startplaats kunnen een inschrijfformulier aanvragen bij het TT Circuit Assen of zich aanmelden op website www.tt-assen.com. Motorrijders kunnen inschrijven voor één of méér sessies van 20 minuten Toerrijden op het TT Circuit Assen (kosten ¬ 25,00 per 20 minuten) of één of meerdere keren 20 minuten Sterrijden met tijdopname (kosten ¬ 45,00 per sessie). Wees er snel bij want vol is vol!

Natuurlijk is iedereen van harte welkom. De toegang tot het TT Circuit Assen is al sinds jaar en dag GRATIS en motorrijders kunnen hun favoriete tweewieler parkeren in het Grand Prix-paddock. Een mogelijkheid die je als motorfanaat gewoon niet mag missen. Tot ziens op de Landelijke Motordag(en), op Koninginnedag, woensdag 30 april of donderdag 1 mei!

Open Huis

Traditiegetrouw organiseert het TT Circuit Assen op 30 april (Koninginnedag) een gratis toegankelijk Open Huis, waarbij liefhebbers van snelheidssporten en techniek een fraaie blik achter de schermen kunnen werpen. Naast demonstraties van diverse antislip- en rijvaardigheidstrainingen zijn er tal van andere attractieve zaken te zien zoals een volledige ingerichte pitbox op autosport en wegrace gebied. Ook worden er op 30 april gratis rondleidingen gegeven en is er een videofilm van de historie van het TT Circuit Assen te zien.

Wees snel, want vol is vol!

Er is inmiddels een redelijk vaste groep terugkerende deelnemers aan de Landelijke Motordagen en ook via de Pole Position Pas Nieuwsbrief (aanmelden kan op http://www.tt-assen.com/Welkom/welkom.html ) zijn al talrijke aanmeldingen binnengekomen. Koninginnedag zit op een aantal Sterrijden plaatsen na al bijna helemaal volgeboekt. Voor donderdag 1 mei zijn nog diverse starttijden mogelijk voor zowel het Sterrijden als het Toerrijden.

Meer info: TT Circuit Assen, Tel. 0900-Dutch TT (0900-388 2 488) (¬ 0,40 p/m), E-mail: landelijkemotordag@tt-assen.com of surf naar de TT-website en print een inschrijfformulier vanaf pagina http://www.tt-assen.com/Welkom/Motordagen/motordagen.html


---

Niet voor publicatie:

Voor meer info of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u bellen of e-mailen met TT Circuit Assen, Roland Brontsema (0592) 380380 e-mail r.brontsema@tt-assen.com

Vriendelijke groet,

TT Circuit Assen, Willem Lute (Press Officer, Marketing & PR), w.lute@tt-assen.com

Deel: ' Stormloop op inschrijvingen landelijke motordagen op TT circuit Assen '
Lees ook