Strategische samenwerking Bergler ICT en CSS Corp


BREDA, 20071117 -- Automatiseerder Bergler ICT, met vestigingen in Breda en Apeldoorn, is een strategische samenwerking aangegaan met CSS Corp. Deze van oorsprong Indiase multinational telt wereldwijd vijfduizend medewerkers en beschikt over vestigingen op alle continenten.

Bergler ICT is opgericht in 1980 en is gespecialiseerd in het uitvoeren van complete ICT-projecten, detachering, datawarehousing en testconsultancy. De (outsourcing-) dienstverlening van CSS Corp is zeer uitgebreid en aanvullend aan de diensten en producten van Bergler ICT zoals remote infrastructuur services, remote testing services (CMMI level 5), on- en offshore development en technical support.
Zo beschikt CSS Corp over een uitgebreide expertise op het gebied van Temenos (Globus/T24) en heeft zij meer dan 150 specialisten op het gebied van Lotus Notes in dienst.

Internationale opdrachtgevers als Deutsche Bank, Henkel, Sara Lee, IBM, Google, Sun, Honda en Philips vinden in CSS Corp al jaren een zeer professionele partner.

Met deze alliantie is het dienstenpakket van Bergler ICT aanzienlijk uitgebreid waardoor bestaande en nieuwe relaties van Bergler ICT met behoud van `one single point of contact" een breder pakket van expertises kunnen afnemen.

De onverminderde groei van de outsourcingmarkt in combinatie met de samenwerking met CSS Corp maakt het voor opdrachtgevers mogelijk zowel grote als kleinere uitbestedingcontracten aan te gaan met Bergler ICT.

Voor meer - inhoudelijke - informatie kijkt u op www.bergler.nl/css. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met het hoofdkantoor in Breda 076 572 02 00.


Deel: ' Strategische samenwerking Bergler ICT en CSS Corp '
Lees ook