Ingezonden persbericht- PERSBERICHT-

25 juni, 2002

Strawberries ontwikkelt marktonderzoek website Trendwise voor Youngworks

www.trendwise.nl
In opdracht van Youngworks ontwikkelde Strawberries een website waarmee op afstand marktonderzoek gehouden kan worden onder de doelgroep van het Amsterdamse bureau voor jongerencommunicatie: jongeren van 12-22 jaar.

Trendwise
Het voordeel van deze online onderzoeksmethode is dat jongeren op eenvoudige wijze kan worden gevraagd om hun mening zonder dat er 'fysieke' bijeenkomsten hoeven te worden georganiseerd. Naast het feit dat er 'gewone' vragenlijsten kunnen worden ingevuld, kunnen binnen de omgeving van de website paneldiscussies door jongeren gevoerd worden over door Youngworks te bepalen onderwerpen. Ook kunnen panelleden onderling informatie uitwisselen middels een intern e-mail systeem.

Algemene informatie Strawberries
Strawberries is een Amsterdams internetbureau met 15 medewerkers en een uitgesproken no-nonsense mentaliteit. Strawberries wil helder communiceren omtrent nieuwe media en is als technologische frontrunner voortdurend bezig de mogelijkheden daarvan te verkennen. Als full service bureau bestaat Strawberries uit verschillende units met elk een onderscheiden specialisme: design, concept, development, formats, strategie, streaming, hosting en onderhoud. Andere klanten van Strawberries zijn o.a. Microsoft, Hunkemöller, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en Vitamust.

Algemene informatie Young Works
De Trendwise onderzoeksapplicatie is bedacht door Young Works, een communicatiebureau gespecialiseerd in het bereiken van jongeren (12 22 jaar). Youngworks verdiept zich al meer dan vijf jaar in de belevingswereld van jongeren en ontwikkelt op basis hiervan adviezen en concepten voor jongerencommunicatie. Young Works heeft zes medewerkers en beschikt daarnaast over een groot netwerk van jonge professionals op terreinen als vormgeving, internet, evenementen, tekstschrijven, film en tv. Zie voor meer informatie www.youngworks.nl

Grafisch materiaal:
Voor grafisch materiaal kunt u terecht bij http://www.strawberries.nl/logos/

Meer informatie:
Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Strawberries
Victor Terpstra
Rokin 60
1012 KV Amsterdam
tel: 020-5315151
fax: 020 5315154
victor@strawberries.nl
www.strawberries.nl

Youngworks
Huub Nelis
Hoogte Kadijk 143 F19
1018 BH Amsterdam
tel: 020 419 98 40
fax: 020 419 98 41
info@youngworks.nl

Deel: ' Strawberries ontwikkelt marktonderzoek website Trendwise voor Youngw.. '
Lees ook