XS4ALL

STREAMING INTERNATIONAAL STRAFHOF

11-03-2003

De eerste rechters van het Internationaal Strafhof worden vandaag beëdigd tijdens een ceremonie in de Ridderzaal in Den Haag. De ceremonie, die o.a. wordt bijgewoond door secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan en Koningin Beatrix, zal op de website van het Internationaal Strafhof live worden uitgezonden. XS4ALL verzorgt de streaming van de ceremonie. U kunt de uitzending vanaf 14:00 uur bekijken op: https://www.icc-cpi.int/livevideo.php

Het Internationaal Strafhof wil, door de ceremonie via internet uit te zenden, zo veel mogelijk mensen de kans geven getuige te zijn van de beëdiging van de rechters. 'In the West, the oath used to be taken before God. Nowadays, it is taken publicly as a sign of a commitment taken before the community, in this case the international community', Aldus het Internationaal Strafhof. Meer informatie over de ceremonie vindt u hier:
https://www.icc-cpi.int/news/details.php?id=1

Het is niet de gewoonte van XS4ALL om mededelingen te doen over personen of organisaties die van onze dienstverlening gebruik maken. Maar het Internationaal Strafhof heeft XS4ALL toestemming gegeven om in dit geval een uitzondering te maken. XS4ALL is bijzonder trots op het feit dat het Internationaal Strafhof, een belangrijk symbool van het internationale recht, voldoende vertrouwen in XS4ALL heeft om internetdiensten bij ons af te nemen.

Behalve de streaming van de inaugurele ceremonie, verzorgt XS4ALL ook de bouw en het onderhoud van de vernieuwde website van het Internationaal Strafhof. De site is vanochtend gelanceerd, en te vinden op:
https://www.icc-cpi.int/

Voor meer informatie over onze zakelijke diensten kunt u contact opnemen met de afdeling sales van XS4ALL:
https://www.xs4all.nl/diensten/index.html

Deel: ' Streaming Internationaal Strafhof bij XS4ALL '
Lees ook