Afzender: webmaster@stripsonline.nl

Contactpersoon: Matti Blok/Hans Eilering

Stripsonline

Datum: Heden

Opening Stripsonline

Internet is hot ! Dagelijks wordt iedereen overstelpt met berichten over nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Op 4 april heeft er echter een heel bijzonder winkeltje zijn “deuren” geopend op het internet. Het betreft hier Stripsonline dat te bereiken is onder Website: www.stripsonlie.nl.

Stripsonline levert stripboeken door heel Nederland. Door de uitstekende relatie met vele uitgevers en distributeurs in de wereld van het beeldverhaal zijn zij er in geslaagd een enorme database op te bouwen. De bezoeker wordt op een verfrissende, aangename wijze door dit brede assortiment geleid. Er kan op vele verschillende wijzen een selectie gemaakt worden van het aanbod. De klant is koning en bepaald zelf uit welk deel van het assortiment hij wil kiezen.

Ook het bestellen van de boeken gaat heel eenvoudig. De mogelijkheid is aanwezig om de basisgegevens vast te laten leggen, zodat deze bij herhalingsaankopen niet steeds opnieuw ingevoerd hoeven te worden.

Achter de webwinkel is een degelijke en flexibele distributie-organisatie opgezet, zodat snel aan de klantvraag voldaan kan worden.

Stripsonline zal zich blijvend inzetten om alle ontwikkelingen in deze bijzondere markt te volgen. Ook wordt er steeds weer gezocht naar mogelijkheden het assortiment nog breder te maken dan het nu reeds is.

Kortom: Stripsonline is de ideale webwinkel om vanaf nu in te zetten voor alle aankopen van stripalbums !

Organisatie: Stripsonline

adres: Stationsweg 149a

postcode: 9471 GP

woonplaats: Zuidlaren

Telefoon: 050-4090802

https://www.stripsonline.nl/


Deel: ' Stripsonline.nl geopend '
Lees ook