Fontysdonderdag 20 maart 2003

Studenten Fontys Hogeschool Financieel Management bieden hulp Gratis hulp bij invullen belastingformulieren 2002 De Belastingwinkel Eindhoven organiseert in samenwerking met Fontys Hogeschool Financieel Management een aangiftedag. De Belastingwinkel zal op 28 maart van 9.00 uur tot 14.00 uur belastingformulieren 2002 gratis invullen voor mensen uit de regio Eindhoven met een inkomen onder de ziekenfondsgrens.

Dit is de tweede keer dat studenten en docenten van de opleiding Fiscale Economie van Fontys Hogescholen deze dag mee organiseren. Na groot succes vorig jaar en de enthousiaste reacties van de studenten, docenten en klanten is besloten deze aangiftedag weer te organiseren. Omdat het invullen van de belastingformulieren vaak een onprettige en moeilijk zaak is, wordt op deze manier gezorgd voor een goede en snelle afhandeling van de jaarlijkse verplichting.

Voor wie?
De aangiftedag van de Belastingwinkel en Fontys Hogescholen is bedoeld voor mensen met een (gezins)inkomen dat niet boven de ziekenfondsgrens ligt (ca. EUR 30.000 per jaar). Met dit initiatief kan deze inkomensgroep rekenen op deskundige hulp, zonder daarvoor de hoge rekening te hoeven betalen.

Door wie?
Derdejaarsstudenten van de opleiding Fiscale Economie vullen de belastingformulieren in. De studenten lopen allemaal stage bij de Belastingdienst en hebben daar al de nodige ervaring opgedaan. Zij worden begeleid door deskundigen die eveneens op vrijwillige basis voor de Belastingwinkel werken.

Afspraak
Om hulp te krijgen bij het invullen van de belastingformulieren, moet wel eerst een afspraak gemaakt worden. De Belastingwinkel is bereikbaar op werkdagen tussen 09.30 uur en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 06-29160226

Deel: ' Studenten Fontys Hogeschool bieden hulp bij belastingformulieren '
Lees ook