Tiscali

P e r s b e r i c h t

Studenten.net introduceert supersnel Studenten ADSL:

internetten voor het laagste vaste bedrag per maand

Groningen/Den Haag, 4 maart 2003 - Vanaf vandaag biedt Studenten.net als enige in Nederland speciaal voor studenten de snelste en goedkoopste ADSL breedband internettoegang. Door het samenwerkingsverband tussen Studenten.net en BaByXL Broadband DSL kunnen studenten profiteren van extra snel internetten tegen de laagste tarieven.

Studenten ADSL is uitstekend geschikt voor zowel individueel als gezamenlijk gebruik in studentenhuizen. Met behulp van de bijgeleverde router is het voor studenten eenvoudig om de aansluiting te delen met huisgenoten. Om alle huisgenoten maximaal te laten profiteren van de ADSL verbinding biedt Studenten.net in vergelijking met andere providers extra veel snelheid tegen lage tarieven. Door de nauwe samenwerking met het breedbandbedrijf BaByXL kan Studenten.net bovendien gegarandeerde snelheden bieden en worden geen extra kosten in rekening gebracht bij zwaar gebruik.

"Studenten.net biedt een breed pakket met voor studenten interessante en betaalbare diensten. Snel internet is erg gewild onder studenten en past daar dus goed in. De huidige ADSL tarieven liggen voor studenten nog betrekkelijk hoog. Door de samenwerking met BaByXL zijn wij in staat om Studenten ADSL zeer scherp aan te bieden. De Megasnel variant leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor gebruik door vier personen. Het maandtarief per gebruiker ligt dan op slechts ^15. Dit bedrag ligt ruim de helft onder de prijs van het goedkoopste ADSL product dat via andere providers beschikbaar is" aldus Heinrich Naumann van Studenten.net.

Studenten ADSL is in twee varianten verkrijgbaar: Studenten ADSL Supersnel (eur 29,95 p/m) en Studenten ADSL Megasnel (eur 59,95p/m). Bij de 'Supersnel' variant worden topsnelheden gerealiseerd van respectievelijk 512/128 down- en upstream en bij 'Megasnel' lopen deze topsnelheden op tot maar liefst 1024/256. " Wij hebben al veel ervaring met het leveren van ADSL aan universiteiten en studenten. Studenten ADSL laat zien dat de snelste en beste internetverbinding, die ook nog eens het gemakkelijkst te delen is, zowel betaalbaar als goed kan zijn," aldus Rob van Velzen van BaByXL.

Meer informatie over dit aanbod vindt u op: http://www.studenten.net/studentenadsl

Over BaByXL en Studenten.net

BaByXL BroadBand DSL is een onafhankelijke Nederlandse aanbieder van een fijnmazig breedband toegangsnetwerk. BaByXL is onderdeel van Tiscali Benelux en is gevestigd in Den Haag. Studenten.net, gevestigd in Groningen, is een online community en ISP voor studenten en telt meer dan 100.000 leden.

Contactgegevens:

BaByXL: Margaret van Kempen, telefoon 070 - 346 3760

Studenten.net: Richard Wobbes, telefoon 050 - 311 4377

2

2

Deel: ' Studenten.net introduceert supersnel Studenten ADSL '
Lees ook