Studenten zorgverzekering stunt met premie


Utrecht, 20151208 -- Studenten betalen voor de zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd minder voor hun zorgverzekering. Deze studenten zorgverzekering is het goedkoopst met een basis premie van € 68,76 en een aanvullend pakket vanaf € 5,50.

Aanvullende verzekeringen studenten
Uit onderzoek van Sum.nl is naar voren gekomen dat Studenten Goed Verzekerd de goedkoopste aanvullende verzekering aanbiedt van vergeleken zorgverzekeraars. Met een aanvullende verzekering van € 5,50, heeft een student al een goede extra dekking op de basisverzekering. Het bedrag van dit aanvullende pakket staat nu één jaar vast en in 2016 en 2017 zal dit bedrag hetzelfde blijven. Dit is het gevolg van de afspraak die gemaakt is met Zilveren Kruis Achmea door de landelijke studentenvertegenwoordigers ISO en LSVB.

Zorgverzekeraars voor studenten en jongeren
Studenten Goed Verzekerd is niet de enige die een speciaal aanbod hebben voor studenten en jongeren, meldt vergelijken-zorgverzekering.net. De zorgverzekeraars FLKS, Besured, Zekur en Menzis bieden ook pakketten aan die specifiek op de behoeften en wensen van studenten of jongeren zijn gericht.


Deel: ' Studenten zorgverzekering stunt met premie '
Lees ook