Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maandag 27 mei 2002 zal studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam een dag voor verstandelijk gehandicapten naar diergaarde Blijdorp organiseren. Ongeveer 40 leden van de studentenvereniging zullen samen met 70 verstandelijk gehandicapten en hun begeleiders een dag doorbrengen in diergaarde Blijdorp. Voordat ik verder ga zal ik kort even uitleggen wie wij zijn.

S.S.R.-Rotterdam is één van de grootste en oudste besloten studentengezelligheidsverenigingen van Rotterdam. Opgericht op 28 januari 1918, officieel erkend door de Senaat van de Nederlandse Handels Hoogeschool, de voorloper van de Erasmus Universiteit Rotterdam, op 22 april 1932 en goedgekeurd bij Koninklijk besluit van 10 april 1946, staat zij al 84 jaar lang borg voor een gezellige studententijd vol ontplooiingsmogelijkheden voor haar leden en vervult dan ook een belangrijke sociale functie. Op het moment telt S.S.R.-Rotterdam ongeveer 850 leden, grotendeels studerend aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, of anders aan één van de HBO-instellingen in Rotterdam.

Om 9:00 wordt er verzameld bij de Oceanium ingang van de diergaarde, om vervolgens tot een uur of drie in de diergaarde te verblijven. Op deze manier willen wij als studenten graag de verstandelijk gehandicapten die afkomstig zijn uit verschillende instellingen in Rotterdam en omgeving , een onvergetelijke dag bezorgen.

Hopende u op deze dag te mogen begroeten teken ik, Met vriendelijke groet,

Adriaan Copper
h.t. Praeses der S.S.R.-R. en de R.S.S. "Koinoonia" Mauritsweg 29b
3012 JS Rotterdam
tel: 010-4143256
www.ssrr.nl
info@ssrr.nl

Deel: ' Studentenvereniging met verstandelijk gehandicapten naar Blijdorp '
Lees ook