Sturen van Innovatie in het Waterdomein


Masterclass op 2 & 3 & 24 juni 2016 voor innovatieadviseurs binnen het waterdomein

ROTTERDAM, 20160211 -- Op 2 juni start de masterclass Sturen van Innovatie in het Waterdomein die u leert innovatieprojecten en de bijbehorende processen beter te sturen en daarmee de kans op succes te vergroten. Om effectief te kunnen handelen in het krachtenveld van bestuurlijk-ruimtelijke uitdagingen moet u als innovatieprofessional over procesmatige en politiek-bestuurlijke capaciteiten beschikken. In deze masterclass versterkt u deze gewenste competenties.

U kunt zich vanaf heden voor deze nieuwe masterclass inschrijven. Deze masterclass is interessant wanneer u als professional minimaal enkele jaren werkervaring heeft in het waterdomein en betrokken bent bij innovatie op het niveau van beleid of uitvoering. Uw werkterrein is de publieke of de private sector, of u bent kennisprofessional.

Bijzonder aan deze masterclass is dat u deelneemt in een groep met personen uit diverse werkvelden. Daarvoor heeft Erasmus Academie bij de plaatsing speciale aandacht. Dit heeft als gunstig effect dat u leert kijken vanuit verschillende professionele perspectieven en relevante contacten kunt opdoen. De masterclass is geen algemene cursus innovatiemanagement, maar richt zich op de specifieke omstandigheden van het waterdomein.

De masterclass wordt gegeven o.l.v. kerndocent Arwin van Buuren (Associate Professor Public Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam). Arwin houdt zich bezig met diverse governance- en innovatievraagstukken rondom waterbeheer, gebiedsontwikkeling en klimaatadaptie. Naast Arwin zullen ook Mike Duijn (Senior Researcher bij TNO Strategy and Policy) en Corné Nijburg (Directeur Water Governance Centre) optreden in deze masterclass. Corné heeft veel ervaring met het leggen van productieve verbindingen in complexe kennis- en innovatieprocessen in het waterdomein.

De masterclass vindt plaats bij het Novotel (Brainpark) in de directe nabijheid van de Erasmus Universiteit Rotterdam en beslaat op cursusdag 1 een middag en avond, gevolgd door een 2e volledige collegedag. Na 3 weken vindt de derde en laatste collegedag plaats.

Inschrijven
Inschrijven is online mogelijk via www.erasmusacademie.nl/innovatie_waterdomein


Deel: ' Sturen van Innovatie in het Waterdomein '
Lees ook