Skoda Felicia Magic en Octavia Century maken succesvol debuut

(16 Februari 1999)

PERSBERICHT:

Tijdens de AutoRAI '99 werd het nog eens duidelijk: de populariteit van Skoda neemt steeds grotere vormen aan. Behalve naar de vele bekende uitvoeringen van de Skoda Felicia en Octavia ging de aandacht van veel AutoRAI -bezoekers ook uit naar twee unieke versies: de Felicia Magic en de Octavia Century. Na hun geslaagde debuut in 's lands grootste autoshowroom zijn beide speciale Skoda's nu ook te zien, te rijden en vooral ook te genieten bij de Skoda-dealer.

Als Skoda voordeel aanbiedt, dan betekent dat ook écht voordeel. Voor zowel de Skoda Felicia Magic als de Octavia Century geldt namelijk: de klant profiteert van een riante meeruitrusting voor een minimale meerprijs. Deze aantrekkelijke speciale edities onderstrepen andermaal de immense 'value--for-money' die elke Skoda van nature al eigen is.

Felicia Magic: voordeel is geen illusie
Met de speciale Felicia Magic laat het Tsjechische lid van de Volkswagen Groep nog eens overduidelijk zien wat met 'value-for-money' wordt bedoeld. Want de Felicia Magic, op basis van de Felicia LX hatchback met 50 kW 1,3-liter benzinemotor, heeft een wel heel 'magische' standaarduitrusting. Aan de standaard luxe van dit populaire Skoda-model is namelijk een aantrekkelijke meeruitvoering toegevoegd. Die bestaat uit in carrosseriekleur uitgevoerde buitenspiegels, geïntegreerde mistlampen in de voorbumper, 13-inch lichtmetalen 'Borbet'-velgen, centrale vergrendeling en alarmsysteem met afstandsbediening, elektrisch bediende voorportierruiten, stuurbekrachtiging, twee airbags en een speciale 'Magic' striping.

De Felicia Magic is standaard uitgevoerd in graniet grijs metallic en is inmiddels ook te aanschouwen in de showroom van de Skoda-dealer. Er is al een Skoda Felicia Magic voor 22.995 gulden inclusief BTW en BPM.

De aanbieding van de eeuw: de Octavia Century
De aanbieding van de eeuw'. De Octavia Century onderscheidt zich op een aantal punten van de toch al zeer luxueus ingerichte vijfdeurs Octavia GLX(i) Hatchback, waarvan hij is afgeleid. Zo heeft hij een standaard radio/cd-speler van Grundig, een speciale mattenset, 15-inch 'SLX'-velgen, zwarte striping op de middenstijlen, speciale dorpelbeschermers, centrale vergrendeling met afstandsbediening en, niet te vergeten, een exclusieve 'Century'-aanduiding op de auto. De Octavia Century is alleen leverbaar als vijfdeurs hatchback met keuze uit twee pittige en economische 1,6-liter benzinemotoren: 55 kW/75 pk (GLX) of 74 kW/l00 pk (GLXi).

De Octavia Century is inmiddels leverbaar, maar in een gelimiteerde oplage. Het Century-pakket dat normaal gesproken een alleszins redelijke meerprijs van 3.900 gulden vertegenwoordigt, wordt nu aangeboden voor maar 1.299 gulden. Zo heeft Skoda de prijs van dit exclusieve model op een wel zeer aantrekkelijk niveau weten te houden: vanaf 33.994 gulden inclusief BTW/BPM.

Zoekwoorden:

Deel: ' Succesvol debuut Skoda Felicia Magic en Octavia Century '
Lees ook