Succesvol op een goed gewicht blijven met PuurGezond


PUTTEN, 20171102 -- Afvallen is één ding, maar het lagere gewicht dan ook langdurig vasthouden, dat is een heel ander verhaal. Het nieuwe PuurGezond boek “7 inzichten voor een blijvend goed gewicht” dat op 10 november verschijnt, vertelt je hoe je dat doet. Zonder strenge eetregels of superfoods maar door te kiezen voor PuurGezond. Het boek bevat ook 3 weekmenu’s en 100 PuurGezonde recepten.

[Succesvol op een goed gewicht blijven met PuurGezond] Way of life
Met de 7 inzichten kun je je gewoontes ombuigen in slanke gewoontes als minder zitten, voldoende slapen en vooral zelf koken. ‘Het is een way of life,’ zegt Mary Stottelaar, diëtist en auteur van het boek ”7 inzichten voor een blijvend goed gewicht”. ‘Genieten van eten is echt de basis voor een gezond gewicht. Daarbij kies je voor pure producten als groenten, eieren, fruit, peulvruchten, vis, roomboter en noten. Het is lekker eten, dat je echt voedt en verzadiging geeft.’

Met deze inzichten kom je ver
‘Zelden verschijnen er zulke toegankelijke boeken over het gevecht van op gewicht blijven als dit’, schrijft Janny van der Heijden (bekend van onder andere heel Holland bakt) in het voorwoord van het nieuwe boek. ‘Want hoe doe je dat? Hoe verval je niet weer in je oude patroon? Wat mag wel en wat liever niet? Met deze 7 inzichten kom je ver. Heel ver. Nergens is er een wijzend vingertje gebruikt, maar zijn de adviezen juist enthousiasmerend en geven ook echt inzicht. De uitleg is duidelijk en werkt regelmatig als een eye opener.’

Persoonlijk advies
PuurGezond is de lekkerste manier om af te vallen en op gewicht te blijven. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze aanpak in hun praktijk. Voor een persoonlijk advies kun je terecht bij bijna 500 praktijkadressen verspreid over heel Nederland.

“7 inzichten voor een blijvend goed gewicht” is vanaf 10 november te bestellen via Bol.com. Op de website www.puurgezond.nl kun je het boek al eerder bestellen. Met de kortingscode 7INZICHTEN betaal je geen verzendkosten (geldig tot 5 december). Je ontvangt het boek dan rond 14 november.

PuurGezond.nl  
PuurGezond is een platform met alles wat je wilt weten over écht gezond eten. Op www.puurgezond.nl vind je recepten en tips voor een gezond, ontspannen en lekker leven. De gratis nieuwsbrief geeft je wekelijks inspirerende informatie in je mailbox. PuurGezond is ook te vinden op Facebook, Instagram en twitter.

Boekgegevens:
7 inzichten voor een blijvend goed gewicht
Lekker en volwaardig eten
Mary Stottelaar  
ISBN 978 90 822543 2 7
prijs: € 19,95


Deel: ' Succesvol op een goed gewicht blijven met PuurGezond '
Lees ook