Succesvolle Klassieke AutoRAI op herhaling in 1999

(17 December 1998)

PERSBERICHT:

In het jubileumjaar van de AutoRAI vindt in Amsterdam op 30 april, 1 en 2 mei 1999 voor de tweede maal de Klassieke AutoRAI plaats. Na het succes van de eerste editie zullen ook dit jaar veel bezoekers de weg naar het 'Huis van de Auto' in Amsterdam weer weten te vinden.

De klassieke AutoRAI 1999 is de nationale tentoonstelling van historische automobielen en motorfietsen. De openingsdag is op Koninginnedag 1999 waarbij het beoogde speciale paviljoen 'Royal Cars' aansluit. Onder de paraplu van de FEHAC zijn bijna alle merkenclubs verzameld en zijn op 30 april en 1 en 2 mei de mooiste klassieke auto's te zien. Een enorme keur aan onderdelen, accessoires en andere bijzondere (verzamelaars)-objecten wordt tentoongesteld, maar is tevens basis van het beursgedeelte en zal dus te koop zijn. Bijzondere activiteiten zijn het 'One of a Kind Pavilion', door Carros Magazine en de nationale verkiezing 'Mooiste Klassieker van Nederland'. Op de Klassieke AutoRAI worden ook klassieke sportauto's en klassieke motoren getoond.

De Klassieke AutoRAI is een fantastische aanleiding om op Koninginnedag 1999 een combinatie met deze 'koninklijke' AutoRAI en andere evene-menten te maken. De Klassieke AutoRAI 99 is vrijdag 30 april tot en met zondag 2 mei dagelijks open van 10.00 uur tot 18.00 uur. De entreeprijs is Fl. 25,-; voor FEHAC-leden Fl. 17,50.

Deel: ' Succesvolle Klassieke AutoRAI op herhaling '
Lees ook