PERSBERICHT - 07 FEBRUARI 2000

Succesvolle perspresentatie Washington State in Amsterdam

Drie vertegenwoordigers van de staat Washington gaven op donderdag 3 februari een geslaagde perspresentatie in Hotel the Grand in Amsterdam. Daarbij waren 18 journalisten van diverse dagbladen, tijdschriften en reisprogramma's aanwezig.

De aandacht ging vooral uit naar de diverse natuurgebieden in het land en de laatste toeristische ontwikkelingen in de omgeving van Seattle. Ook werd stilgestaan bij het nieuwe cruiseschip The Norwegian Sky, dat vanaf mei tussen Seattle en Alaska zal gaan varen.

Aansluitend werd er gelunched en genoten van rode en witte wijn uit Washington, waarbij in ontspannen sfeer werd gesproken over de mogelijke persactiviteiten in het komende jaar.

Benelux
De staat Washington, in Nederland vertegenwoordigd door BuroSix, is sinds kort bezig zich meer te richten op de Benelux.

Het land stond dit jaar in samenwerking met Arke Reizen voor het eerst op de Vakantiebeurs en eind vorig jaar werd de eerste Nederlandse persreis georganiseerd, naar San Juan Islands en Seattle. Het ligt in de bedoeling om dit jaar zowel in het voorjaar als in het najaar met de pers op pad te gaan.

Informatie
Informatie en beeldmateriaal over de staat Washington is te verkrijgen via BuroSix PR-Adviseurs, Fokkerstraat 5, 2811 EN Reeuwijk. Tel: 0182-394455, Fax: 0182-393505. Of stuur een e-mail naar info@burosix.nl

Deel: ' Succesvolle perspresentatie Washington State in Amsterdam '
Lees ook