Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Valkenburg/Wassenaar, 14 juli 2014

Summer Parade 3.0 op Attractiepark Duinrell

van 19 juli tot en met 31 augustus

Op dit moment wordt er volop gerepeteerd voor de dertigste zomershow Summer Parade 3.0 van Duinrell Wassenaar. Deze theatershow nieuwe stijl werd vorig jaar voor de eerste keer in een compleet andere opstelling met groot succes opgevoerd. De vakantiegasten en attractieparkbezoekers kunnen deze dertig minuten durende show dagelijks in het Zomertheater zien om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

Na het succes van de zomershow nieuwe stijl, die vorig jaar voor de eerste keer in een compleet andere theateropstelling werd uitgevoerd, gaat Duinrell met de dertigste zomershow voort op de ingeslagen weg. Dansers en acrobaten vertonen hun kunsten op twee podia. De bezoekers, die voor een deel langs een passerelle zitten, komen ogen en oren tekort.

In deze 3.0 editie krijgt de Summer Parade een bijna compleet nieuwe cast. David Severins, die jongleert met ringen, kegels en biljartkeus, vormt weer de rode draad in het programma. De cast bestaande uit negen professionals bezit zowel buitengewone danskwaliteiten als tal van acrobatische vaardigheden. Nieuw in de show is een lenige dame die speciale acts met hoepels uitvoert. Succesnummers als de bijzondere ballerina, de luchtacrobate, de Pirates of the Caribean en de wervelende finale zijn ook weer te zien.

Zoekwoorden:

Deel: ' Summer Parade 3.0 op Attractiepark Duinrell '
Lees ook