Sun Solstice Enterprise Manager 3.0 nu beschikbaar

Nieuwe versie biedt grotere schaalbaarheid voor High Performance netwerken

Amersfoort, 12 januari 1999 - Als onderdeel van haar Service Driven Network Strategy is Sun Microsystems gestart met de levering van haar Solstice Enterprise Manager 3.0, de uiterst schaalbare basis voor het beheer van gedistribueerde multiprotocolnetwerken. Door de integratie van de Java-ontwikkelomgeving kunnen grote ondernemingen - en in het bijzonder telecombedrijven - hun producten en diensten sneller op de markt brengen, terwijl maximale schaalbaarheid wordt gegarandeerd.

Solstice Enterprise Manager wordt hoofdzakelijk gebruikt door internationale telecommunicatie-carriers en Internet Service Providers (ISP’s) die voor hun activiteiten en dienstverlening afhankelijk zijn van uiterst stabiele netwerken. Solstice Enterprise Manager stelt deze bedrijven in staat om hun geavanceerde applicaties eenvoudig te beheren, en wordt ondersteund door het betrouwbare en stabiele Solaris-besturingssysteem. ISP’s gebruiken Solstice Enterprise Manager voor het besturen van de steeds complexer wordende activiteiten. “Ons netwerk verzorgt on line content-distributie, transactieaansturing en commerciële Internet-toegang voor onze gebruikers”, zegt Doug Good, Manager Internet Operations bij MTS Advanced. “Met Solstice Enterprise Manager kunnen wij onze dienstverlening beter afstemmen op de steeds hogere eisen van onze gebruikers.”

De belangrijkste nieuwe features van Solstice Enterprise Manager 3.0 zijn de volgende. · Een verbeterde gebruikersinterface waardoor gebruikers een helder, gestructureerd en logisch opgebouwd menu tot hun beschikking hebben. · Een Java-tools-suite voor snelle applicatieontwikkeling en een 100% Java grafische installatie-wizard voor eenvoudige installatie van de complete beheeroplossingen. Doordat de installatie en het beheer van de applicaties aanzienlijk eenvoudiger is, nemen de Total Costs of Ownership (TCO) af. · De integratie van de Java Dynamic Management Kit (JDMK) verkleint de kloof tussen de bestaande standaarden en Java, dat momenteel steeds vaker gebruikt wordt. Door op deze manier eigen intelligentie aan de apparatuur toe te voegen, kunnen kleinere problemen lokaal worden opgelost en verminderen de beheerkosten.

Bedrijfskritische ondersteuning Tegelijkertijd met de Solstice Enterprise Manager 3.0 introduceert Sun ‘Telco-critical’ support services voor de verbetering van de effectieve beschikbaarheid van haar complete desktop- en serverproductreeks. Het Sun OEM Advantage Services-programma voorziet in de behoefte aan hoogwaardige en value-add services die OEM’s in de telecommunnicatie- industrie hebben. Daarbij is het van belang dat de productontwikkelingscycli van deze diensten verkort worden en de ontwikkelkosten afnemen. Het OEM Advantage Services-programma van Sun is speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van bedrijfskritische applicaties in de telecommunicatiesector en garandeert maximale systeem-uptime. Hoewel het programma speciaal is ontwikkeld voor de telecommunicatiemarkt, is het ook zeer bruikbaar in andere markten.

De belangrijkste features van het OEM Advantage Services-programma zijn de volgende. · Het programma is ontwikkeld voor alle desktop- en serverproducten van Sun. · Wereldwijde support voor soft- en hardware. · Duidelijke afspraken over de afhandeling en reactietijden in geval van storingen. · Prioriteitsbehandeling bij de Sun Solution Centers. · Professionele ondersteuning door gespecialiseerde Sun-consultants voor de netwerkarchitectuur en implementatie van de OEM-systemen. · Toegespitste assessments en trainingen.

Sun Microsystems Sun Microsystems, opgericht in 1982, heeft met haar unieke visie The Network Is The Computer een positie als marktleider veroverd op het gebied van hardware, software en diensten. De diensten richten zich op het realiseren van bedrijfsomvattende intranetten en het uitbreiden van de mogelijkheden van Internet. Sun behaalde een jaaromzet van bijna $ 10 miljard, en heeft kantoren in meer dan 150 landen. Op https://www.sun.nl is meer informatie over het bedrijf beschikbaar.

Sun, het Sun-logo, Sun Microsystems, Solaris, Java en ‘The Network Is The Computer’ zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle SPARC-handelsmerken worden onder licentie gebruikt en zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van SPARC International, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Producten die het SPARC-handelsmerk dragen, zijn gebaseerd op een architectuur die ontwikkeld is door Sun Microsystems, Inc.

Deel: ' Sun Solstice Enterprise Manager 3.0 nu beschikbaar '
Lees ook