Sun Solstice Enterprise Manager 3.0 nu beschikbaar

Als onderdeel van haar Service Driven Network Strategy is Sun gestart met de levering van haar Solstice Enterprise Manager 3.0, de uiterst schaalbare basis voor het beheer van gedistribueerde multi-protocol netwerken.

Door de integratie van de Java-ontwikkelomgeving kunnen grote ondernemingen, en in het bijzonder telecom bedrijven, hun producten en diensten sneller op de markt brengen, terwijl maximale schaalbaarheid wordt gegarandeerd.

Solstice Enterprise Manager wordt hoofdzakelijk gebruikt door internationale telecommunicatie carriers en Internet Service Providers (ISPs) die voor hun activiteiten en dienstverlening afhankelijk zijn van uiterst stabiele netwerken. Enterprise Manager stelt deze bedrijven in staat om hun geavanceerde applicaties eenvoudig te beheren en wordt ondersteund door het betrouwbare en stabiele Solaris besturingssysteem. ISP's gebruiken Solstice Enterprise Manager voor het besturen van de steeds complexer wordende activiteiten en kunnen daardoor eenvoudiger voldoen aan de groeiende eisen van gebruikers.

copyright © 1999 sun microsystems nederland bv, amersfoort. alle rechten voorbehouden.

Deel: ' Sun Solstice Enterprise Manager 3.0 nu beschikbaar '
Lees ook