Sun vergroot mogelijkheden Windows NT

Door de introductie van een aantal nieuwe producten kan Sun's betrouwbaarheid, schaalbaarheid en kennis op het gebied van network computing nu ook gerealiseerd worden binnen een Microsoft-omgeving. Hiermee onderstreept Sun haar streven naar de uitbreiding van de mogelijkheden van Windows NT door verregaande uitwisselbaarheid met Sun-producten.

Door deze introducties kunnen Sun en haar partners nu ook gaan opereren in markten die voorheen alleen bereikbaar waren voor Windows NT-leveranciers.

De nieuwe oplossingen zijn:

* Met de Solaris PC NetLink-software bieden Solaris- servers een Windows NT-netwerk zeer betrouwbare ondersteuning, terwijl daarvoor minder servers nodig zijn dan bij de NT-systemen. Daarbij wordt deze software zonder extra kosten in nieuwe Sun Enterprise Servers opgenomen en worden er geen beperkingen aan het aantal licenties gesteld.

* De SunPCi co-processor card ondersteunt nu ook Windows NT, zodat gebruikers van Sun Ultra-werkstations zowel Solaris als Windows NT-applicaties op hun desktop kunnen gebruiken.

* De Sun StorEdge enterprise-class storage-producten zijn nu ook Microsoft Windows NT-gecertificeerd.

* Met de nieuwe server-consolidatie services kan de total cost of ownership worden teruggedrongen doordat er minder servers nodig zijn voor dezelfde prestaties.

copyright © 1999 sun microsystems nederland bv, amersfoort. alle rechten voorbehouden.

Deel: ' Sun vergroot mogelijkheden Windows NT '
Lees ook