Sun zet met NetDynamics 5 de standaard voor Portal Computing

Sun Microsystems introduceert het NetDynamics 5-application server platform, een nieuwe standaard op het gebied van applicatieservers met een hoge schaalbaarheid, hoge prestaties en de snelste 'time to portal'.

Analoog aan de 'consumer portals', die informatie en eenvoudige applicaties combineren, breidt NetDynamcis 5 het 'portal'-begrip uit tot zakelijke sites. NetDynamics 5 geeft gebruikers een applicatieserver-oplossing die zakelijke processen en applicaties kan integreren en als zodanig kan aanbieden op het Internet. De nieuwe toepassing is de meest schaalbare en robuuste applicatieserver achter business portals.

De NetDynamics 5-applicatieserver is uniek in zijn soort en biedt zowel schaalbaarheid en enterprise-integratie als applicatieontwikkeling om te voldoen aan het nieuwe portal computing-model. De NetDynamics 5-applicatieserver voldoet aan dé drie voorwaarden voor Portal Computing: het is een schaalbare portal-applicatie met een hoge beschikbaarheid, de server levert meerdere cross-platform-opties waarbij de standaarden van Internet, Java, Microsoft-technologieën en -producten en ondernemingssystemen met elkaar worden verbonden en bedrijven kunnen sneller portal-applicaties ontwikkelen en toepassen met het gebruik van minder resources.

copyright © 1999 sun microsystems nederland bv, amersfoort. alle rechten voorbehouden.

Deel: ' Sun zet met NetDynamics 5 de standaard voor Portal Computing '
Lees ook