Datum: 21-1-1999
Bron: Mieke Bosman PR & Communicatie
Onderwerp: Huurauto vakantie steeds meer geboekt op reisbureau

P e r s b e r i c h t


18 januari 1999

Op de populaire zonbestemmingen de laagste all-in prijs

Sunny Cars noteert sterke groei
van vakanties met huurauto

Sunny Cars de bemiddelaar voor reisbureaus in autoverhuur op vakantie-bestemmingen, constateert dat de autohuur in stijgende mate meteen wordt geregeld bij het boeken van de vakantie. "We noteren een groei van ruim 53%", zegt Richard Rombouts, general manager van Nederlands grootste verhuurder van vakantie-autos via reisbureaus. Opmerkelijk noemt hij bovendien, dat er een verschuiving is van de goedkopere categorieën naar meer comfortabele autos in een iets hogere prijsklasse.

Scherpe all-in hoogzeizoenprijzen
De sterke groei van Sunny Cars is vooral te danken aan het boekingsgemak, dat mede mogelijk wordt gemaakt door scherpe prijzen waarbij verzekeringen en belastingen bij de prijs zijn inbegrepen. Bovendien regelt Sunny Cars voor dezelfde prijs automatisch een extra WA-verzekering met een maximale dekking van 3 miljoen D-mark in landen waar de dekking voor schade aan derden niet optimaal is.

De prijzen van Sunny Cars voor reserveringen vanaf drie huurdagen in het zomerseizoen, zijn zeer concurrerend. "Op vrijwel de meeste populaire zonbestemmingen bieden we de laagste prijs", aldus Rombouts die verder de aandacht vestigt op het feit dat de huurautos nooit ouder dan 1 jaar zijn. "Een Seat Marbella bijvoorbeeld, die inmiddels uit productie is genomen, zal men in onze vloot van vakantie-autos dan ook niet aantreffen".

Uitbreiding bestemmingen
Sunny Cars, actief op meer dan 2800 bestemmingen, biedt met ingang van dit zomerseizoen, vanaf april, ook huurautos aan in Scandinavië en Finland. Bovendien is Aruba aan het pakket toegevoegd, zodat men nu op alle ABC-eilanden een auto van Sunny Cars kan huren.

Deel: ' Sunny Cars noteert sterke groei van vakanties met huurauto '
Lees ook