Ingezonden persbericht


HARDROCK SUPERGROEP
9 CHAMBERS IN DE MELKWEG
FT. (FORMER) MEMBERS OF ALICE COOPER, MONSTER MAGNET, GOV 'T MULE & BLACK SABBATH

Op donderdag 16 februari staat de nieuwe supergroep 9 Chambers in de Amsterdamse Melkweg. De band bestaat uit niemand minder dan vocalist / gitarist Greg Hampton (Alice Cooper, The New Czars, Lita Ford), gitarist Ed Mundell (ex-Monster Magnet), bassist Jorgen Carlsson (Gov't Mule) en drummer Vinny Appice (Black Sabbath, Heaven & Hell, DIO). 9 Chambers brengt oprechte hard rock met stoner invloeden en lanceert op maandag 28 november de naar zichzelf vernoemde debuutplaat in Nederland. Kaarten zijn verkrijgbaar via Melkweg en Ticketservice. De voorverkoop start vrijdag 25 november.

Onlangs besloten de hardrock veteranen Greg Hampton en Ed Mundell de handen ineen te slaan en 9 Chambers op te richten. Doordat de twee dezelfde muzieksmaak hebben, bleek het schrijven van nieuwe nummers gesneden koek. Jorgen Carlsson en Vinny Appice werden er bij gevraagd en daarmee belooft de band een gerandeerd succes te worden.

9 Chambers profileert zichzelf als de nieuwe band die terug grijpt naar waar het allemaal ooit mee begon: oprechte rockende nummers aan de man brengen. Geen auto-tune, geen songwriters van buiten af, maar gewoon zelf lekkere rock maken uit liefde voor de muziek. Te romantisch? Oordeel zelf, want vanaf 28 november is de debuutplaat van de band ook verkrijgbaar in Nederland en op 16 februari is het viertal te bewonderen op het podium van de Oude Zaal.

Zie voor meer informatie over 9 Chambers: www.9chambers.com

9 Chambers
donderdag 16 februari, Melkweg, Oude Zaal
zaal open: 19.30 u / aanvang: 20.00 u / hoofdprogramma: 21.00 u tickets 15,00 + lidm. zijn verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende adressen.

Deel: ' Supergroep 9 Chambers in de Amsterdamse Melkweg '


Lees ook