Supershopping: Mode Marché 11 op 24 november in CapeTownRotterdam


De stock sample sale van Nederland voor de 11e keer in Rotterdam

Rotterdam, 20121112 -- Mode Marché meert aan op de Kaap! In de beruchte zeemanswijk waar vroeger handel van heel andere orde werd verkocht strijkt nu Rotterdams grootste mode evenement neer in de industriële Fenixloodsen. Nieuw is Design Marché. Mode Marché blijft echter het event voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, deze editie zal meer modetalent tonen dan ooit te voren. Naast inmiddels vaste deelnemers als Daisy Kroon, L’Etablissement, Marcha Hüskes, Van Dijk en Vlieger & Vandam voegt het event een groot aantal nieuwe deelnemers toe aan haar line-up. Zoals Bottines, de juwelen van Gem Kingdom en supertalent Charlotte Kan.

Meer dan 50 ontwerpers
Mode & Design Marché bieden een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers en winkels voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Het Rotterdamse evenement laat een unieke mix van meer dan 50 ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een bijzondere mix van nieuwe talenten en gevestigde namen die met veel zorg is samengesteld. Alle ontwerpen zijn ter plekke te passen en kunnen direct van de ontwerper gekocht worden. Naast het aanbod voor voor de vrouwelijke mode fans, biedt Monsieur Mode Marché deze editie nog meer keuze bieden voor de man die er op zijn best uit wil zien. En met Design Marche style je ook direct je huis af.

Design
Het idee voor Design Marché is ontstaan uit de toenemende vraag naar uniek product- en interieurdesign. Design Marché kan nu nog nu nog tegelijkertijd met haar grote zus bezocht worden, maar komt snel op eigen benen te staan. De Smit en Van Gorsel: “Wij zelf zijn niet alleen op zoek naar nieuwe mode, maar ook naar unieke stuks voor in onze huizen. Design Marché moet net als Mode Marché bezoekers en ontwerpers aan elkaar verbinden. Er is te veel talent in Nederland, maar helaas is er nog veel verborgen of moeilijk verkrijgbaar. Wij willen die zichtbaarheid vergroten.”

VIP shopping hour
Het grote aanbod op Mode Marché maakt menig fashionista hongerig. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze!

Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme de Smit (SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique Fashion Magazine), beiden al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.

MODE MARCHÉ 11 & DESIGN MARCHÉ 1 | ZATERDAG 24 NOVEMBER 2012

12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour, 8,50 euro presale only at SHPPR* 13:00u tot 19:00u: toegang 3 euro aan de deur

*Voorverkoop bij SHPPR, Van Oldenbarneveltstraat 113, 3012 GS Rotterdam

LOCATIE CapteTownRotterdam Veerlaan 13 Rotterdam

(de brug over bij Hotel New York)


Deel: ' Supershopping Mode Marché & Design Marché 11 in CapeTownRotterdam '
Lees ook