SUPERWEB
https://www.superweb.nl

Superweb en KPN Telecom gaan samenwerkingsverband aan


- persbericht -

Superweb en KPN Telecom gaan samenwerkingsverband aan;

Superweb biedt internettoegang aan met 40% korting op de telefoontikken zonder abonnementskosten

Rotterdam, 22 mei 2002 - Vanaf vandaag kan iedereen met een vaste telefoonlijn via internet provider Superweb gratis toegang krijgen tot het internet. De eerste twee maanden geeft Superweb 40% korting op de telefoontikken zonder maandelijkse abonnementskosten. Na 22 juli verandert de korting van 40% naar 20%. Iedereen met een vaste telefoonlijn kan gebruik maken van deze dienst en zich via www.superweb.nl heel eenvoudig aanmelden.

Tot 40% korting voor euro 0,83 per maand
Iedereen die tijdens de introductieperiode tot 22 juli gebruik wil maken van de diensten van Superweb krijgt 40% korting op de telefoontikken. Daarna biedt Superweb internettoegang aan met 20% korting zonder abonnementskosten. De zware gebruikers kunnen voor 40% korting op de telefoontikken tot 22 juli een abonnement afsluiten voor euro 9,95 per jaar, oftewel euro 0,83 per maand. Gebruikers die zich na 22 juli aanmelden, zullen voor de jaarlijkse abonnementskosten voor 40% korting op de telefoontikken euro 29,95 per jaar betalen, oftewel
euro 2,50 per maand.

Superhelp
Superweb biedt een nieuw service concept aan waarbij de eindgebruiker centraal staat. Via een aparte site www.superhelp.nl kan de consument alle informatie vinden en tevens terugkijken naar vragen en oplossingen van andere gebruikers. Ook is het mogelijk om via deze site het internetgebruik te bekijken. Gebruikers kunnen naast het e-mailen ook chatten of via de telefoon contact krijgen met het Customer Relation Center van Superweb. De telefonische helpdesk is ongelimiteerd 365 dagen per jaar bereikbaar via 010 - 294 38 10.

Laagdrempelig, aantrekkelijk en inzichtelijk
Martijn Eier, initiatiefnemer en oprichter van Superweb: 'Op dit moment wordt nog steeds teveel betaald voor internettoegang. Wij hebben uit de markt gemerkt dat goedkope en eenvoudige internettoegang met een goede bereikbaarheid van de internet service provider belangrijk is voor de consument. Op deze drie behoeften springen wij uitstekend in: goedkoop, eenvoudig en ons nieuwe Customer Relation Center'.

KPN Telecom
De diensten van Superweb maken gebruik van het netwerk van KPN Telecom. KPN is zeer verheugd over het feit dat in de momenteel lastige markt er toch ruimte gevonden wordt voor nieuwe initiatieven op het gebied van internettoegang en steunt dit initiatief dan ook van harte.

Superbox: ook in de auto of trein toegang tot e-mail Superweb biedt binnenkort naast gratis internettoegang ook Superbox aan. Superbox houdt in dat de gebruikers hun e-mail kunnen beluisteren en beantwoorden via de mobiele telefoon. Voor deze dienst is geen abonnement van toepassing en er wordt eenmalig een activeringscode berekend van euro 1,15. Voor het luisteren naar de e-mail kan de consument een 0900-nummer met een laag tarief bellen. 'Alle toestellen en abonnementsvormen zijn geschikt om van deze dienst gebruik te maken', aldus Eier. Voor meer informatie www.superbox.nl.

Over Superweb
Superweb was in 1999 de eerste internet service provider in Nederland die het voor de consument mogelijk maakte om via een gratis 0800 inbelnummer toegang tot internet te krijgen. Voor een vast bedrag per maand kon iedereen met een vaste telefoonlijn onbeperkt internetten. Sinds mei 2002 biedt Superweb internettoegang aan via de telefoonlijn met korting op de telefoontikken. Superweb hecht erg veel waarde aan het betaalbaar houden van internettoegang voor een groot publiek. Daarnaast is het nieuwe service concept ontwikkeld om alle gebruikers optimaal te kunnen bedienen


---

---

- NOOT voor de REDACTIE: Afzender van dit persbericht is Superweb. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Huijskens & Istha, Bastiaan Krips, telefoon: 020- 6 855 955 of
bastiaan@huijskens-istha.nl. Of bezoek: www.superweb.nl.

22 mei 02 15:14

Deel: ' Superweb en KPN Telecom gaan samenwerkingsverband aan '
Lees ook