Persbericht

Swiss Life investeert in de technologie van
Tower Technology en Staffware

Alkmaar, april 1999 -- Swiss Life (UK) Plc, een Engelse toonaangevende financiële organisatie, heeft in case management technologie van Tower Technology en Staffware geïnvesteerd. Met dit moderne case management systeem ondersteunt Swiss Life haar snelgroeiende activiteiten op het gebied van particuliere verzekeringen. De omzet van Swiss Life Personal Finance is in de afgelopen twaalf maanden aanmerkelijk toegenomen en de organisatie verwacht een verdere groei in de toekomst.

Het nieuwe systeem, afkomstig van Tower Technology en Staffware, verwerkt alle nieuwe en bestaande polissen, die door meer dan 10.000 onafhankelijke financieel adviseurs in het Verenigd Koninkrijk vergaard worden.

'Dit systeem is één van de sleutelcomponenten bij de ondersteuning van de voorspelde groei van onze business unit Personal Finance. Over enkele maanden zal het systeem binnen de organisatie volledig functioneren', zegt Rob Sargent, Personal Finance IT Manager bij Swiss Life.

Damian Hyland, Vice President Europe bij Tower Technologies, zegt over de samenwerking: 'De samenwerking met Swiss Life Personal Finance is niet alleen een erkenning van onze expertise, maar ook van Staffware's expertise in de financiële dienstverleningssector. We zijn dan ook erg tevreden met deze samenwerking. '

Staffware Benelux B.V., Kraspolderweg 10, 1821 BW Alkmaar Telefoon: 072 - 512 0728, https://www.staffware.com

Swiss Life
De oudste Zwitserse levensverzekeringsmaatschappij is in september 1857 in Zürich opgericht door Conrad Widmer. Kort voor de 140-ste verjaardag is het gezamenlijke bedrijf omgezet in een "limited company". Het is één van Europa's grootste levensverzekeraars en biedt innovatieve verzekeringsproducten en diensten voor alle soorten officieel noodzakelijke en optionele pensioengerelateerde verzekeringsplannen. Er zijn wereldwijd meer dan 7.900 mensen in dienst.

Tower Technology
Tower Technology is een internationale organisatie die werkzaam is in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Afrika, Australië en Zuidoost-Azië. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van high-performance oplossingen op het gebied van Knowledge Management in middelgrote tot grootschalige applicaties. Deze systemen hebben Tower IDM, een oplossing voor documentbeheer die naadloos aansluit bij GroupWare oplossingen zoals Microsoft Exchange en Lotus Notes. Tower IDM omvat Imaging, Workflow, Documentbeheer, COLD en andere technologieën.

Staffware
Staffware is de marktleider op het gebied van workflow-management en is toonaangevend in de automatisering van documentgebaseerde en andere administratieve processen. Het product Staffware maakt een snelle ontwikkeling van workflow-oplossingen die bedrijfsregels en
-processen automatiseren, mogelijk. Hierdoor kunnen de service aan de klant, de concurrentiepositie, de productiviteit van de organisatie en het voldoen aan strenge wetgevingen, regels en eisen worden verbeterd. Staffware is wereldwijd de snelst groeiende organisatie in de workflow-sector. Met meer dan 550.000 gebruikers is Staffware marktleider met een marktaandeel van 25% in 1997 (volgens Gartner Group). De workflowsoftware, ontwikkeld en gedistribueerd door Staffware, wordt in meer dan 50 landen op de markt gebracht door een netwerk van ruim 200 partners. Volgens recente onafhankelijke onderzoeken, behoort Staffware tot de top 50 van softwarebedrijven in Europa en tot de top 200 van de wereld. Staffware functioneert op een brede reeks IT-platforms en is in te zetten binnen client/server omgevingen. Waarbij aan de client zijde gebruik gemaakt kan worden van alle soorten Windows, Motiv en 'thin-clients' en aan de server zijde van circa 40 soorten Unix en Windows NT; zowel Intel als Alpha. Combinaties van verschillende clients, servers en databases zijn ook mogelijk en ondersteunen zodoende de mogelijkheid om 'enterprise-wide' te groeien. Om de computingstrategie volledig te ondersteunen integreert het met onder andere onafhankelijke toepassingen, imaging, documentbeheer en 'line of business'-systemen.
Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op het Web: www.staffware.com.


_____________________________________________________________________ Redactionele informatie: Pb0699 Influx PR - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn.
Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661. E-mail: Influx_PR@CompuServe.com.

Deel: ' Swiss Life investeert in Tower Technology en Staffware '
Lees ook