---
Sybari lanceert Antigen-beveilingssoftware voor Microsoft SharePoint Portal Server

---
Ontwikkelaar van antivirus- en e-mailbeveiligingsoplossingen komt met bescherming voor documentmanagement- en publicatiecomponenten van SharePoint Portal Server

Amsterdam, 21/06/2002

Sybari Software, specialist in e-mailbeveiliging en oplossingen voor antivirus- en content managementbeheer voor Microsoft Exchange, kondigt aan dat zijn software Antigen voor Microsoft SharePoint Portal Server (Antigen voor Sharepoint) vanaf vandaag beschikbaar is. De nieuwe versie van Antigen is voorzien van geavanceerde antivirus- en beveiligingstechnologieën, specifiek voor de nieuwe Microsoft SharePoint Portal Server.

"Antigens anti-virusbeveiliging voor SharePoint Portal Server biedt een waardevolle oplossing voor onze wederzijdse klanten," verklaart Gytis Barzdukas, productmanager van de Portal Business Group van Microsoft. "De technologie van Sybari heeft zijn doeltreffendheid alom bewezen bij de bescherming van Exchange-servers en wij zijn er zeker van dat Antigen hetzelfde hoge beveiligingsniveau zal bieden voor onze SharePoint Portal Server-klanten."

Microsoft SharePoint Portal Server helpt gebruikers binnen bedrijven informatie te organiseren, beheren en delen. Dit door documentmanagement en zoekfuncties te integreren met alledaagse toepassingen in bedrijven, zoals Microsoft Windows Explorer, Microsoft Office-toepassingen en webbrowsers.

Antigen voor SharePoint Portal Server is gebaseerd op dezelfde technologie als die van Antigen 6.5 voor Microsoft Exchange en heeft veel van dezelfde kenmerken en functies.

Kenmerken van Antigen voor SharePoint Portal Server Virusscan
Sybari heeft Antigen speciaal ontwikkeld voor de Microsoft SharePoint Portal Server. De software scant alle documenten real time, automatisch of manueel, bij het 'inchecken' in de documentopslagruimte.

Ondersteuning van meerdere virus-scanengines
Antigen voor Sharepoint ondersteunt meerdere virus-scanengines van toonaangevende producenten. De Multiple Engine Manager ondersteunt alle scantaken en stelt beheerders in staat een reeks instellingen en opties op ieder niveau te beheren en te configureren. Het inzetten van meerdere scanengines vermindert de kans dat virusupdate-bestanden 'verouderd' raken en zorgt ervoor dat de server optimaal kan blijven presteren.

Centraal beheer
Met Antigen voor Sharepoint kunnen beheerders eenvoudig de standaardinstellingen voor scantaken aanpassen en taaksjablonen en bestandsfilters op maat aanmaken. De Antigen Multi Install-functie helpt bij het toepassen en laden van de sjablonen. De beheerder kan namelijk de maatconfiguraties toevoegen wanneer het produkt in een bedrijf met meerdere SharePoint Portal-servers wordt geïnstalleerd.

Bestanden filteren
Antigen voor Sharepoint bevat ook Antigen File Filtering (AFF). Beheerders kunnen met AFF documenten filteren op basis van verschillende filters, waaronder bestandsnaam, "wild card" en bestandstype.

Berichtgeving
Antigen voor Sharepoint zendt e-mailberichtgevingen over alle gebeurtenissen naar de beheerders en schrijft deze naar het NT Event Log en het PROGRAMLOG.TXT-bestand. Antigen voor Sharepoint biedt ook een real time-mechanisme dat de afzender van een geïnfecteerd of door filters geweerd document informeert.

Noot aan de redactie:
Aanvullende productinformatie of producttests zijn beschikbaar via NewsEngine Amsterdam. Neem contact op met Claudia Mairböck, claudia.mairbock@newsenginepr.com of Ineke Tiesinga, ineke.tiesinga@newsenginepr.com. Tel.: 020 567 21 70

Voor een automatische informatievideo van het nieuwe Antigen voor Sharepointproduct van Sybari, surf naar:
http://www.sybari.com/products/SPVideo/Antigen%20for%20SharePoint_files/default.htm

Voor afbeeldingen van Antigen voor Sharepoint van Sybari, surf naar: http://www.sybari.com/products/antigen_sharepoint.asp?subpage=screen.
---
END

---
Over Sybari (www.sybari.com)
Sinds 1995 is Sybari een marktleider in anti-virus- en beveiligingsoplossingen voor groupware. Vandaag zijn meer dan 6 miljoen Microsoft Exchange/Outlook- en Lotus Domino/Notes-gebruikers die virusvrij kunnen werken dankzij Sybari's Antigen-technologie. De unieke architectuur van de Antigen-software zorgt voor een preventief afweerschild tegen virussen en kwaadaardige codes. Antigen voor Microsoft Exchange en Antigen voor Lotus Domino worden in meer dan 50 landen verdeeld via Sybari's locale vestigingen en distributienetwerk. Het hoofdkwartier van Sybari is gevestigd in New York, de EMEA-hoofdvestiging in Madrid, Spanje.
Sybari telt tot zijn klantenbestand namen als Amazon.com, Compaq, Dell, Deloitte & Touche, Getronics, JD Power, Lufthansa, Merrill Lynch, Nortel, Pirelli, Reckitt Benckiser, Sony, Texaco, Tosco, De Amerikaanse federale regering, en Visa.. Het bedrijf sloot strategische allianties af met ondermeer Lotus Development (NYSE:IBM), Microsoft (NASDAQ:MSFT), Computer Associates (NYSE:CA), Compaq (NYSE:CPQ), Sophos, Inc., Network Associates, Inc. (NASDAQ:NETA), en Norman Data Defense Systems.

Contactpersonen:
Sybari Software, Richard Booms, Business Development & Channel Manager, tel: +31 (0) 20 658 6330, fax: +31 (0) 20 658 6111, e-mail: Richard_Booms@sybari.com
Sybari Software, Sasa Radosevic, Product Manager EMEA, tel: +31 (0) 20 658 6952, fax: +31 (00 20 658 6111, e-mail: Sasa_Radosevic@sybari.com

Mediarelatie
NewsEngine PR, Claudia Mairböck of Ineke Tiesinga, tel:
+31 (0) 20 567 2170, e-mail:
claudia.mairbock@newsenginepr.com,
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
www.newsenginepr.com
Ref.:SYB0025-211DE6

Deel: ' Sybari lanceert Antigen-beveilingssoftware voor Microsoft SharePoint.. '
Lees ook