---
SYBARI legt zesde pantserlaag rond Microsoft Exchange
---

Amsterdam, 05/21/2002

Specialist in e-mailbeveiliging Sybari Software heeft een overeenkomst gesloten met KASPERSKY Labs, een internationaal bedrijf dat beveiligingstechnologieën en -software ontwikkelt en verkoopt. Dankzij de samenwerking voorziet Sybari nu een zesde virusscan-motor, Kaspersky Anti-Virus, in zijn softwareproduct Antigen. De versterking met Kaspersky's technologie, maakt van Antigen een van de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen voor Microsoft Exchange-omgevingen.

"Antigen heeft wereldwijde erkenning geoogst voor zijn uitstekende bescherming van de integriteit van e-mailservers en bedrijfskritieke systemen," zegt Vladimir Chernavsky, CEO for Kaspersky Lab Customized Solutions, een Amerikaanse dochter van Kaspersky Labs. " Door onze krachten met Sybari te bundelen kunnen wij aan bedrijven wereldwijd een uitgebreide en voordelige bescherming tegen eender welke computervirusaanval bieden."

Antigen van Sybari is de enige beveiligingssoftware die toelaat tot 6 scanmotoren in the schakelen, van producenten als Network Associates, Norman Data Defense, Sophos, Computer Associates en nu dus Kaspersky. Die keuze uit verschillende motoren biedt Antigen-gebruikers een belangrijke fexibiliteit bij het uitbreken van nieuwe virussen, omdat ze niet langer afhankelijk zijn van updates van een bepaalde producent. Een nieuw virus kan door de mazen van een enkele virusmotor glippen, maar door mogelijkheid om in Antigen meerdere motoren tegelijk te laten scannen is de kans op netwerkinfectie virtueel onbestaand. De scanmotoren die Antigen gebruikt, werden door verschillende testlabs uitstekend gequoteerd en behalen consequent hoge scores voor efficiëntie bij het virusscannen.

Kaspersky Anti-Virus gebruikt alle betrouwbare methodes voor virusbescherming: anti-virusscanners, ingebouwde snelle virusonderscheppers, integriteitscontroles en zogenaamde 'behavior blockers'. Kaspersky Anti-Virus ondersteunt alle populaire besturingssystemen en -toepassingen. Het biedt een krachtige anti-virusafweer voor e-mailpoorten (MS Exchange Server, Lotus Notes/Domino, Sendmail, Qmail, Postfix, en Exim), firewalls, en webservers. Kaspersky Anti-Virus steunt op Kaspersky's databank van meer dan 60.000 gekende virussen en kwaadaardige codes. Het product wordt bovendien aangedreven door een unieke technologie die ook toekomstige gevaren bestrijdt: de ingebouwde heuristische code-analysator is in staat om tot 92% van alle ongekende virussen te herkennen en 's werelds enige 'behavior blocker' voor Microsoft Office 2000 biedt 100% gegarandeerde bescherming tegen macro-virussen.

Kaspersky Labs heeft wereldwijd erkenning geoogst voor de kwaliteit van zijn technologie. In 2001 won het de "Editor's Choice"-prijs van zowel PC Magazine Rusland als PCBuyer'sGuide.com. De International Computer Security Association (ICSA), een autoriteit op het vlak van het testen en certificeren van beveiligingssoftware, heeft onlangs zijn test van Windows 2000-anti-virusoplossingen afgerond. De resultaten van die strenge tests bevestigen dat Kaspersky's anti-virussoftware aan de hoogste standaarden beantwoordt, wat leidde tot de hernieuwing van de certificatie van het bedrijf.

"Kaspersky's unieke technologie en de hoge graad van bescherming die het product biedt, voegt een extra dikke beschermingslaag toe aan Antigen, in de strijd tegen de vloedgolf van virusaanvallen die de bedrijfswereld vandaag overspoeld," zegt Tom Buoniello, vice president product management bij Sybari Software.

---
END

---
Over Sybari (www.sybari.com)
Sinds 1995 is Sybari een marktleider in anti-virus- en beveiligingsoplossingen voor groupware. Vandaag zijn meer dan 6 miljoen Microsoft Exchange/Outlook- en Lotus Domino/Notes-gebruikers die virusvrij kunnen werken dankzij Sybari's Antigen-technologie. De unieke architectuur van de Antigen-software zorgt voor een preventief afweerschild tegen virussen en kwaadaardige codes. Antigen voor Microsoft Exchange en Antigen voor Lotus Domino worden in meer dan 50 landen verdeeld via Sybari's locale vestigingen en distributienetwerk. Het hoofdkwartier van Sybari is gevestigd in New York, de EMEA-hoofdvestiging in Madrid, Spanje.
Sybari telt tot zijn klantenbestand namen als Amazon.com, Compaq, Dell, Deloitte & Touche, Getronics, JD Power, Lufthansa, Merrill Lynch, Nortel, Pirelli, Reckitt Benckiser, Sony, Texaco, Tosco, De Amerikaanse federale regering, en Visa.. Het bedrijf sloot strategische allianties af met ondermeer Lotus Development (NYSE:IBM), Microsoft (NASDAQ:MSFT), Computer Associates (NYSE:CA), Compaq (NYSE:CPQ), Sophos, Inc., Network Associates, Inc. (NASDAQ:NETA), en Norman Data Defense Systems. Contactpersonen + Details:
Sybari Software, Richard Booms, Business Development & Channel Manager, tel: 31 20 658 6330, fax: 31 20 658 6111, e-mail: Richard_Booms@sybari.com
Sybari Software, Sasa Radosevic, Product Manager EMEA, tel: 31 20 658 6952, fax: 31 20 658 6111, e-mail: Sasa_Radosevic@sybari.com
Mediarelaties
NewsEnginePR, Claudia Mairböck of Ineke Tiesinga, tel: + 31 20 567 21 70,
e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com,
ineke.tiesinga@newsenginepr.com,
www.newsenginepr.com
Ref.:SYB0016-1DB02A

Deel: ' SYBARI legt zesde pantserlaag rond Microsoft Exchange '
Lees ook