Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sybase Enterprise Portal handhaaft leidende positie

GartnerGroup positioneert Enterprise Portal in magische quadrant

Maarssen, juni 2002 - Sybase Enterprise Portal is door onderzoeksbureau Gartner Group voor het tweede achtereenvolgende jaar als beste horizontale portaal product gepositioneerd in het magische quadrant. In het rapport 'Big Change Evident in 2HO2 Horizontal Portal Product MQ' van Gartner Group dat in mei 2002 is uitgebracht, wordt Sybase Enterprise Portal wederom hoog ingeschaald. Gartner Group baseert zijn indeling van portal-aanbieders op de compleetheid van iedere aanbieder en de visie van aanbieders die verwerkt is in het product.

Sybase Enterprise Portal biedt een raamwerk waarmee bedrijven hun bedrijfsinformatiesystemen kunnen stroomlijnen door onderliggende systemen te integreren en via personalisatie op intuitieve wijze aan gebruikers te presenteren. De structuur van Sybase EP zorgt er voor dat gebruikers via een portaal beschikbaarheid krijgen over de geintegreerde back-end applicaties. Zo zorgt Sybase EP ervoor dat het dilemma van informatie-overload kan worden opgelost, met als prettig bijverschijnsel dat de kosten voor het opleiden van mensen om met nieuwe systemen te werken, beperkt kunnen blijven.
Klanten van Sybase EP zijn onder meer grote financiële dienstverleners, bedrijven in de gezondheidszorg, de Amerikaanse overheid, en telecommunicatiespelers. Doordat bestaande technologie-investeringen gewaarborgd blijven, wordt ROI verhoogd.

Sybase
Sybase ontwikkelt en realiseert bedrijfsomvattende infrastructuren die een brug slaan tussen heterogene systemen en processen. Het toonaangevende Enterprise Portal, de mobiele en draadloze oplossingen, essentiële integratie-tools en hoogwaardige database management systemen maken Sybase tot één van de grootste, onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld. Meer informatie over Sybase is te vinden op https://www.sybase.nl.

Deel: ' Sybase Enterprise Portal handhaaft leidende positie '
Lees ook