PERSBERICHT

Sybase opent Web-site voor ontwikkelaars van ‘embedded’ databases

Informatie en discussies over Sybase SQL Anywhere Studio en de Sybase UltraLite-databasetechnologie direct toegankelijk op Internet.

Maarssen, januari 1998 - Het Sybase Developer Network is uitgebreid met een speciale afdeling voor ontwikkelaars van 'embedded' software en mobiele database-oplossingen. Het nieuwe Sybase Mobile and Embedded Developer Network is te vinden op https://www.sybase.com/ Het Mobile and Embedded Developer Network levert informatie over bètaversies, nieuwe releases, ontwikkelstrategieën en evenementen op het gebied van 'embedded' software in bijvoorbeeld mobiele telefoons, kantoorapparatuur en huishoudelijke toepassingen. Het dient ook als discussie- platform voor ontwikkelaars van professionele oplossingen met behulp van Sybase SQL Anywhere en de UltraLite databasetechnologie.

Het netwerk is een uitbreiding van het Sybase Mobile and Embedded Computing Business Alliance Program. Dit samenwerkingsverband richt zich op langdurige strategische relaties tussen belangrijke partijen in de markt van mobiele apparatuur met 'embedded' software. Met de informatie en discussies op de nieuwe site blijven professionele ontwikkelaars op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de ervaringen die anderen daarmee hebben opgedaan.

Het Sybase Mobile and Embedded Developer Network kent twee 'gebieden'. Het eerste biedt toegang tot nieuws, white papers, productinformatie, technische artikelen, voorbeeldapplicaties en tips voor de verbetering van de prestaties van 'embedded' software. Op termijn zullen daar ook bètaversies van nieuwe applicaties, oplossingen voor bekende 'bugs' en trainingen beschikbaar zijn. Begin volgend jaar wordt een besloten deel gestart, dat abonnees informatie biedt waarmee de time-to-market van nieuwe 'embedded' oplossingen aanzienlijk kan worden verkort.

Sybase Mobile and Embedded Computing De Sybase Mobile and Embedded Computing divisie heeft tot doel de belofte van 'information anywhere' waar te maken. Sybase SQL Anywhere Studio is een compleet pakket ontwikkeltools, inclusief de mobiele database Adaptive Server Anywhere met UltraLite en faciliteiten voor gegevensreplicatie. Met deze tools kunnen gegevens door de gehele organisatie heen met elkaar gesynchroniseerd worden, ongeacht of de wijzigingen worden aangebracht via intelligente buzzers en GSM-telefoons, op palmtops of laptops of met behulp van andere apparatuur met eigen embedded software. De divisie werkt binnen het Sybase Open Solutions Partner Program samen met Embedded Computing Partners en Platform Partners om nieuwe technologische mogelijkheden uit te werken tot tastbare producten.

Sybase Sybase Inc. behoort wereldwijd tot de tien grootste onafhankelijke softwareleveranciers. Het bedrijf helpt de concurrentiepositie van organisaties te versterken door ze op elk gewenste en benodigde locatie toegang te verschaffen tot computerapplicaties en informatie. Sybase's schaalbare en innovatieve producten, gecombineerd met professionele consultancy en verticale partnerapplicaties, bieden klanten een compleet platform voor het realiseren van geïntegreerde en bedrijfsgerichte informatiesystemen. Op basis van haar jarenlange ervaring en sterke reputatie op het gebied van informatie-management en applicatie-ontwikkeling, specialiseert Sybase zich in toenemende mate op de sterk groeiende markten van mobiele computergebruikers, data warehouses en Web-gebaseerde computeromgevingen. Wereldwijd bouwt een groot aantal gerenommeerde organisaties hun informatiesystemen met producten en technologie van Sybase. De marktsegmenten waarin het bedrijf het sterkst is vertegenwoordigd zijn de financiële dienstverlening, telecommunicatie, gezondheids-zorg, uitgeverijen en de entertainment sector. Sybase was de officiële softwareleverancier voor het wereldkampioenschap voetbal 1998 in Frankrijk. Aanvullende bedrijfsinformatie is te vinden op het Internetadres https://www.sybase.com en https://www.sybase.nl

Deel: ' Sybase opent website voor ontwikkelaars embedded databases '
Lees ook