Ingezonden persbericht

PERSBIJEENKOMST / BORREL

11 oktober 2001 - aanvang: 15.00 uur

Miranda Paviljoen, Amsteldijk 223, Amsterdam

Sybase presenteert Industry Warehouse Studio en
AEGON innovatieve beleggingstoepassingen

Beste Redactie,

Namens Sybase nodigen wij u uit voor een persbijeenkomst op donderdag 11 oktober a.s. om 15.00 uur voor een presentatie van Industry Warehouse Studio en de innovatieve beleggingstoepassingen die AEGON met Sybase producten heeft gerealiseerd. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om aan de sprekers van zowel Sybase als AEGON al uw vragen te stellen!

Industry Warehouse Studio is de naam voor een aantal branchespecifiek ingerichte informatiepakhuizen, die kant en klaar uit de doos te gebruiken zijn. Dit verkort zowel de ontwikkel- als implementatietijd van data warehouses aanzienlijk. Tijdens de persbijeenkomst krijgt u een duidelijke presentatie over de innovatieve verschillen tussen Sybase Industry Warehouse Studio en traditionele data warehouses.

In Nederland maakt verzekeraar AEGON al geruime tijd gebruik van Sybase producten voor het beheren van maar liefst 100 miljard gulden aan belegd vermogen. AEGON Asset Management Nederland beschikt over een datawarehouse op basis van Adaptive Server Enterprise dat alle informatie uit diverse bronsystemen ontsluit. Uit dit gegevenspakhuis kan tot op de seconde bijgewerkte informatie zeer snel in elke gewenste vorm worden gerapporteerd, dankzij 'templates' gebouwd met PowerBuilder. De beschikbaarheid van dit uiterst bedrijfskritische geheel wordt met Sybase Replication Server continue gewaarborgd.

Tijdens de persbijeenkomst worden de beleggingstoepassingen bij AEGON Nederland door directeur AEGON Asset Management, dr. Erik van Houwelingen duidelijk uiteengezet en deels gedemonstreerd. Mede dankzij verbeterde informatievoorziening naar zowel medewerkers als klanten heeft AEGON het afgelopen half jaar maar liefst 15% winstgroei gerealiseerd. Voor geheel 2001 heeft het bedrijf in schril contrast met de vele negatieve berichten haar prognose naar boven bijgesteld!

Uiteraard stellen wij het zeer op prijs vooraf te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt dit eenvoudig kenbaar maken door ons te bellen (030- 6051415).

Met vriendelijke groet,
Presscom PR & Marketing b.v.
Theo Vrugt

Deel: ' Sybase presenteert Industry Warehouse Studio '
Lees ook