Afzender: ybieckmann@pd.nl

Contactpersoon: Yolanda Bieckmann

Symposium 'Samenwerking als business model'

Datum: 29-08-2001

Intermediairs staan op dit moment voor de strategische keuze: het bedrijf voortzetten in een markt van toenemende concurrentie, de onderneming verkopen of samenwerking zoeken. Veel ondernemers anticiperen op de voor assurantietussenpersonen bedreigende ontwikkelingen door samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Pensioendesk Nederland BV organiseert het informatieve symposium 'Samenwerking als business model'. Dit symposium vindt plaats op donderdag 20 september van 14.00 uur tot 16.50 uur het Planetarium Gaasperplas te Amsterdam-Zuidoost. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor intermediairs.

Tijdens het symposium worden de kansen en bedreigingen in de markt besproken. Daarnaast meer informatie over samenwerken als business model en de praktijk van zelfstandig ondernemen en franchising. Sprekers zijn Henk Doornewaard (Algemeen directeur Pensioendesk Nederland), Alfred Levi (Zelfstandig adviseur marketing en communicatie) en Bart van Kesteren (Directeur SAA Rombouts Adviesgroep te Rotterdam).

De Pensioendesk-organisatie is een samenwerkingsverband en met een landelijk netwerk veruit de grootste keten van pensioenadviesbureaus in Nederland. Als franchise-organisatie bundelen zij de krachten op het gebied van bijvoorbeeld inkoop, marketing en fiscaal-juridische ondersteuning.

Meer informatie of aanmelden? Stuur een e-mail naar informatie@pensioendesk.nl of bel met Yolanda Bieckmann, tel. 020-3116575.

Samenvatting

Titel: 'Samenwerking als business model'
Wie: Pensioendesk Nederland BV
Wat: informatief middagsymposium
Voor: intermediairs
Waar: Planetarium Gaasperplas te Amsterdam-Zuidoost Datum: 20 september 2001
Aanvang: 14.00 uur - 16.50 uur
Kosten: gratis toegankelijk voor intermediairs
Dagvoorzitter: Fol W. van Krieken (Salesmanager Pensioendesk Nederland BV) Sprekers: Henk Doornewaard (Algemeen directeur Pensioendesk Nederland), Alfred Levi (Zelfstandig adviseur marketing en communicatie) en Bart van Kesteren (Directeur SAA Rombouts Adviesgroep te Rotterdam). Informatie of aanmelden: stuur een e-mail naar informatie@pensioendesk.nl of bel met Yolanda Bieckmann, tel. 020-3116575.

Pensioendesk Nederland BV

Postbus 23169

1100 DR

Amsterdam

Telefoon: 020-3116575Deel: ' Symposium 'Samenwerking als business model' in Amsterdam '
Lees ook