Ingezonden persbericht

Synecon behaalt MAXDATA Service Partner-status

Uitbreiding dienstverlening met MAXDATA-service

Rotterdam, 20 februari 2003 - Synecon ICT, ICT-dienstverlener voor middelgrote en grote organisaties in Nederland, heeft de Service Partner-status van MAXDATA behaald. Als MAXDATA Service Partner is Synecon ICT geautoriseerd om zelfstandig de garantie- en andere service calls over MAXDATA-producten af te handelen.

Met het behalen van de MAXDATA Service Partner-status heeft Synecon ICT haar samenwerking met MAXDATA uitgebreid. Synecon ICT heeft al langere tijd de MAXDATA-producten in haar assortiment. Het behalen van de MAXDATA Service Partner-status is daarop een logisch vervolg. "Wij kunnen nu onze relaties ook voor de MAXDATA-productlijn volledige service en ondersteuning bieden", aldus Siegfried Wentzel, Executive Director van Synecon ICT. "MAXDATA is nu voor onze relaties een zeer goed alternatief geworden voor de andere A-merken in ons assortiment. Via het Build-to-Order-systeem van MAXDATA kunnen klanten zelf de configuratie van hun MAXDATA-systeem bepalen. Nu Synecon ICT direct de volledige service van MAXDATA kan garanderen, komt daar voor onze relaties een extra voordeel bij."

"Door het certificeren van partners met de MAXDATA Service Partner-status kan MAXDATA de betrouwbare service direct aanbieden aan klanten van onze partners", zegt Emile Schmeits, Marketing Manager van MAXDATA. "De klanten kunnen direct bij onze partners aankloppen en de lijnen zijn dus korter. Dit betekent dat de serviceverlening nog persoonlijker en sneller kan verlopen. Het is dus een extra toegevoegde waarde voor onze klanten."

Synecon ICT
Synecon ICT is een toonaangevende ICT-onderneming die hoogwaardige expertise en faciliteiten levert op het gebied van ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van informatie- en communicatienetwerken, gebaseerd op industriestandaarden. Hierbij richt de organisatie zich op professionele organisaties in de profit- en non-profitsectoren. Synecon ICT is een zelfstandige onderneming en heeft kantoren in Rotterdam en Amsterdam.

Zoekwoorden:

Deel: ' Synecon behaalt MAXDATA Service Partner-status '
Lees ook