PERSBERICHT

Syntegra wordt Premier Business Partner van Lotus

Zoetermeer, 20 september 1999 - Lotus Development Benelux kent Syntegra de status toe van Lotus Premier Business Partner en bekroont daarmee de bestaande intensieve samenwerking. Deze toekenning houdt tevens in dat Syntegra en Lotus nauwer gaan samenwerken bij het ontwikkelen en implementeren van vernieuwende systemen voor het uitwisselen en beheren van informatie.

Lotus Premier Business Partners vervullen voor Lotus een voortrekkersrol bij het benaderen van de eindgebruikersmarkt. Als Lotus Premier Business Partner onderscheidt Syntegra zich dan ook van andere Lotus Business Partners. Lotus Premier Business Partners zijn de hoogst gekwalificeerde partners van Lotus en hebben deze status verworven op grond van hun product- en marktkennis, het getrainde personeel en de belangrijke rol die zij vervullen bij grote of complexe projecten.

Meest gebruikte messagingpakket
Lotus Business Partners richten zich veelal op het maken van applicaties en/of implementaties door middel van consultancy en het leveren van de daarbij behorende diensten (service, educatie en maatwerk). De meeste oplossingen van Lotus Business Partners concentreren zich rondom Lotus Domino: het meest gebruikte pakket voor messaging, intranet/extranet (inclusief workflow en groupware) en knowledge management.

Compleet Lotuspakket
Syntegra beschikt in Nederland over meer dan dertig gekwalificeerde consultants en specialisten die ondersteuning kunnen bieden bij implementaties van Lotussoftware. Syntegra ontwikkelt onder andere applicaties en maatwerk voor op Lotussoftware gebaseerde toepassingen, verzorgt trainingen voor het gebruik van Lotusproducten en levert software volgens het licentieprogramma Lotus Passport Advantage. Syntegra levert tevens de juiste hardware- en software-infrastructuur voor het gebruik van de Lotussoftware en kan deze complete infrastructuur ook onderhouden en ondersteunen (inclusief systeem- en applicatiebeheer).

Ter ondersteuning van internationale klanten beschikt Syntegra ook in Frankrijk en Engeland over Lotus Domino/Notes-consultants.

Alles onder één dak
Lotus heeft gekozen voor Syntegra vanwege de service die deze system integrator zijn klanten biedt, de prominente plaats die de onderneming inneemt in de Nederlandse ICT-sector en zijn internationale oriëntatie. Bovendien heeft Syntegra een breed scala aan diensten onder één dak. Het bedrijf biedt complete automatiseringsoplossingen, van hardware tot opleiding en van consultancy en projectmanagement tot technische ondersteuning.

Deel: ' Syntegra wordt Premier Business Partner van Lotus '
Lees ook