Persbericht

Breda, 19 augustus 1999

Grote belangstelling uit de regio
Syntens organiseert VIP Tours tijdens Internet in Business beurs

Van 22 tot en met 24 september a.s. vindt in de RAI in Amsterdam de Internet in Business beurs plaats. Deze vakbeurs voor elektronisch zakendoen is voor ondernemers het podium om kennis op te doen van de vele mogelijkheden die elektronisch zakendoen biedt. Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, is met een interactieve stand prominent op de beurs aanwezig. Om het ondernemers makkelijk te maken, organiseert Syntens op 23 en 24 september tevens zogenaamde VIP Tours. Doel van deze VIP Tours is dat ondernemers snel en doeltreffend de highlights uit het grote aanbod op de beurs kunnen halen. Ondernemers hebben inmiddels een grote belangstelling voor de VIP Tours getoond.

De VIP Tours zijn een logisch gevolg van de wijze waarop Syntens met het project Sp.OED Advies (Stimuleringsprogramma Ontwikkeling Elektronische Diensten) actief is op het gebied van elektronisch zakendoen. Sp.OED Advies ondersteunt ondernemers die meer met Internet willen dan alleen een website. Zakendoen via Internet vergt kennis en ervaring; Syntens adviseert ondernemers ook ten aanzien van de organisatorische en strategische aspecten van elektronisch zakendoen. Via Syntens komen ondernemers in contact met gespecialiseerde adviseurs en collega-ondernemers die ervaring hebben met elektronisch zakendoen.

Deze koppeling van informatie, ervaring en advisering komt terug tijdens de VIP Tours naar de Internet in Business beurs. Vanuit alle 15 Syntens-vestigingen worden de VIP Tours georganiseerd. De belangstelling hiervoor is zeer groot. Deelname aan de VIP Tours en bezoek van de beurs zijn gratis. De ondernemers worden over de beurs rondgeleid door de elektronisch zakendoen-adviseurs van Syntens en kunnen kiezen uit vier thema's:

* E-commerce

* Automatisering en communicatie

* Meer profijt van de website

* Noviteiten

Op de beurs zijn bovendien ICT-specialisten van Syntens New Technologies aanwezig die praktische toepassingen laten zien van elektronisch zakendoen. Een voorbeeld hiervan is een lampenwinkel in Utrecht wiens etalage met behulp van een webcam via Internet zichtbaar is.

Internetgebruikers wereldwijd kunnen thuis niet alleen zien welke lampen de Utrechtse winkel heeft, maar kunnen de verlichting van de lampen ook bedienen, wat voor voorbijgangers en klanten in de winkel een speciaal effect geeft.

Deze en andere praktische voorbeelden zijn tijdens de beurs te zien op de stand van Syntens.

Deel: ' Syntens organiseert VIP Tours tijdens Internet in Business '
Lees ook